„Nu am oficializat relația”. Ce decizie a luat Lorena în privința relației cu Laurențiu, după eliminarea din „Casa iubirii”. Ce planuri au cei doi în continuare

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 nov 2023, 12:33

Ce planuri au cei doi în continuare

Sursa: Captură YouTube WOWnews/Captură KANAL D/Instagram lorii_laur.love9

Lorena Rumbecu, cea mai „proaspăt” fostă concurentă din „Casa iubirii”, a vorbit despre relația cu Laurențiu după eliminare.

Lorena este cea mai „nouă” fostă concurentă din „ Casa iubirii ”, asta după ce duminică a avut de înfruntat părăsirea competiției și, temporar, pe Laurențiu.

Ce decizie a luat Lorena în privința relației cu Laurențiu după eliminare

Lorena Rumbecu a fost o lungă perioadă concurentă în „ Casa iubirii ” și a intrat într-o cunoaștere cu Laurențiu, cunoaștere pe care niciunul dintre ei n-ar fi anticipat-o.

Citește și: Bianca și Laurențiu, ceartă aprigă după plecarea Lorenei din Casa iubirii! Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și până unde s-a ajuns! „Nu știu cum te mai rabdă pământul așa acră!”

Pe 5 noiembrie, în gala de duminică, Lorena a fost eliminată și despărțită de Laurențiu. Șiroaie de lacrimi au curs pentru una dintre cele mai apreciate concurente din competiție, dar suferința cea mai mare a fost resimțită de Laurențiu, care a încercat să-și stăpânească lacrimile până la plecarea Lorenei, dar a cedat și a izbucnit

în plâns. 

Recent, Lorena a fost invitată la emisiunea „Culisele iubirii”, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde a făcut primele dezvăluiri de după eliminarea din „Casa iubirii”. 

De departe cel mai interesant subiect este relația dintre Laurențiu și Lorena, iar fosta concurentă a dezvăluit ce planuri are și în ce stadiu se află acum cu tânărul, după plecarea ei din competiție.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu am oficializat relația noastră dar pentru noi, și cred că am spus-o tot timpul, eram deja într-un cuplu. Relația noastră a fost cu suișuri și coborâșuri de la bun început dar consider că, în ultimul timp, cred că ultima lună, am fost chiar foarte bine și am învățat să ne acceptăm, să ne înțelegem reciproc și chiar eram un cuplu, să spunem așa, cel puțin în ultima lună am fost exact cum ar fi un cuplu în afară”, a declarat Lorena.

Citește și: "M-am săturat" Lorena, într-un conflict fără sfârșit cu fetele din Casa iubirii. Concurenta răbufnește și pleacă. Laurențiu intervine în scandal: "De fiecare dată când zice ceva săriți toate!"

Lorena a mai dezvăluit, de asemenea, că este deschisă să-și continue viața alături de Laurențiu și să facă următorul pas, respectiv mutatul împreună. 

„Cred că, momentan, am rămâne în București dacă ar fi așa.

Sunt deschisă (n.r. să se mute cu Laurențiu) și chiar simțeam în Casă că nu aveam timpul necesar să fim împreună. Pentru mine, dacă aș fi stat 24 de ore încontinuu, zi de zi, cu el, cred că tot ar fi fost puțin”, a mai spus Lorena.

Lorena a fost devastată după eliminarea din „Casa iubirii”

După ce a fost eliminată din competiție, Lorena cu greu a acceptat că drumul ei s-a terminat și că nu-l va mai vedea zilnic pe Laurențiu, chiar și pentru câteva minute pe conexiune.

Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a dezvăluit că a avut o noapte teribilă după ce a fost eliminată și a plâns încontinuu din această cauză.

„Am plâns încontinuu, nu puteam să-mi găsesc liniștea să dorm, nu știu la ce oră am adormit dar a fost destul de greu. Eram încă în șoc și mă gândeam că poate mă trezesc și nu s-a întâmplat nimic, dar a fost chiar foarte greu să știu că totul s-a terminat și că, de luni, nu o să pot să-l mai văd așa, în fiecare zi. Chiar dacă ne vedeam puțin, aș fi dat atunci orice să ne întoarcem și să petrecem puțin timp împreună”, a povestit Lorena.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.