”Nu am putut să-mi iau rămas bun”. Tânără din Satu Mare, găsită moartă la patru zile de la dispariție. Mama ei nu a suportat durerea și și-a pus capăt zilelor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 feb 2024, 14:01

Georgiana a fost găsită moartă la patru zile de la dispariție

Sursa: Facebook/ Arhivă

O adevărată tragedie a avut loc la Satu Mare. Georgiana, o tânără în vârstă de doar 20 de ani a fost găsită moartă la patru zile de la dispariție. Cum nu a putut suporta pierderea, mama ei s-a sinucis.

O dramă cutremurătoare s-a petrecut în Satu Mare, unde o tânără în vârstă de 20 de ani, dată dispărută timp de patru zile, a fost descoperită fără suflare în curtea unei foste fabrici. Încă o lovitură tragică s-a abătut asupra familiei, deoarece mama tinerei s-a sinucis chiar înainte de înmormântare.

Georgiana a dispărut de acasă în urmă cu patru zile

O adevărată tragedie a avut loc în Satu Mare, unde Georgiana Moroz, o tânără de doar 20 de ani, a fost descoperită fără viață la patru zile de la dispariție. Incidentul a avut loc în curtea fostei Întreprinderi de Prelucrare a Lemnului din oraș, unde tânăra s-a aruncat de pe o clădire, suferind un impact fatal.

Citește și: Tentativă de suicid la metrou: O persoană a fost salvată în ultima clipă din fața garniturii

Descoperirea a fost făcută de un trecător sâmbătă, în jurul orei 17:00, care a alertat imediat autoritățile. Cu toate eforturile depuse de către medici, Georgiana nu a putut fi readusă la viață.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Poliția ia în considerare ipoteza sinuciderii, deoarece nu au fost găsite urme de violență pe corpul tânărului.

Polițiștii au găsit bani, dar și o geacă, pe acoperișul clădirii de unde tânăra s-ar fi aruncat. Georgiana, care dispăruse în urmă cu patru zile, a fost văzută ultima dată marți, 6 februarie, la ora 18:00, iar apropiații susțin că se confrunta cu o depresie severă. Tânăra va fi condusă pe ultimul drum marți, 13 februarie, marcând o pierdere dureroasă pentru comunitatea locală.

Mama tinerei nu a suportat pierderea și s-a sinucis

Mama Georgianei a lăsat un mesaj cutremurător pe Facebook, exprimându-și durerea inimaginabilă după aflarea veștii despre dispariția fiicei sale. Într-o postare emoționantă, femeia și-a manifestat regretul că nu va putea participa la înmormântarea Georgianei din cauza tatălui.

Citește și: Sinucidere învăluită în mister la Cluj. Ce au găsit anchetatorii la fața locului și de ce a recurs Carla-Sorina la acest gest

După publicarea mesajului, mama îndurerată a luat o decizie tragică, punându-și capăt zilelor, adăugând astfel un episod cutremurător la suferința deja devastatoare a familiei Moroz.

"Dragul meu copil nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă, ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui.Te iubesc foarte mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață.

Eu ți-am fost și mamă și tată. Cu mine ai ținut legătura dintre părinți tăi în ultimul an! Îmi pare rău ca nu am să vin la îmormântare din cauza tatălui tău! Dar te am aici în inimă toată viața mea dragă mea fetiță. Somn lin spre cer puiuțu lui mama", este mesajul mamei Georgianei.”, a fost mesajul postat de mama tinerei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?