„Nu am putut sta de vorbă cu ea” Oana Roman a mers să-și viziteze mama bolnavă, dar a avut parte de o surpriză. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Author: Diana Bostan

Oana Roman și Mioara Roman

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman trece prin momente delicate, în urma problemelor de sănătate cu care se confruntă mama sa. Mioara Roman a fost internată într-un centru de bătrâni, iar Oana o vizitează cât de des poate. De această dată a avut parte de o surpriză.

Mioara Roman se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar starea ei este una fragilă. Atentă la starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman a venit s-o viziteze împreună cu Isa, însă nu a putut vorbi cu ea pe motiv că se odihnește.

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale

Vedeta vine în vizită de fiecare dată când are ocazia, iar de această dată a mers împreună cu fiica ei.

Oana nu a mers cu mâna goală, ci i-a dus mamei sale și medicamentele de care aceasta are nevoie.

Citește și: Oana Roman, despre scandalul Gheboasa și libertatea de exprimare: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

Oana Roman era extrem de încântată de faptul că fiica ei își va vedea bunica, însă Mioara Roman se odihnea, astfel că Oana nu a vrut să o mai trezească.

„Am ajuns și la mama, am fost și ieri, am venit și astăzi. I-am adus niște medicamente, dar am găsit-o odihnindu-se și nu am trezit-o. A venit și Isa cu mine și apoi mergem să facem niște cumpărături”, a spus Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citește și: Oana Roman a fost pusă la zid „Niște nebune, bolnave psihic” Ce s-a întâmplat cu vedeta seara trecută

Vedeta este mulțumită de serviciile oferite de centrul ales pentru mama sa și de confortul pe care-l oferă bătrânilor. Oana a fost atât de încântată, încât a rămas să-și servească cafeaua acolo, unde a stat de vorbă cu bunicuțele și s-a mai relaxat puțin. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

E atât de liniște și frumos aici la Centru, încât m-am așezat la cafenea să beau un espresso și să mă bucur de liniște.

Miroase divin, e răcoare și bunicuțele se plimbă pe aici, mai stau de vorbă cu dânsele”, a mai adăugat Oana.

Oana Roman este mereu atentă la starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman a fost internată de mai multe ori în spital, iar Oana Roman a decis să-și ducă mama într-un centru în care beneficiază de toate condițiile și atenția.

Citește și: „Am aprins lumânări” Ce face Oana Roman în timp ce Mioara Roman se află într-o stare șubredă de sănătate

Fosta parteneră a lui Marius Elisei se împarte între viața de familie și cea profesională, dar ultimele evenimente îi dau mai mult de muncă.  „Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E

din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aş da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri. Nu sta în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”,  aspunea Oana Roman în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Oana Roman, criticată de fani pentru cum se comportă cu fetița „Tu găteai când erai de vârsta Isei?”. Vedeta a surprins pe toată lumea cu răspunsul ei

Oana Roman se roagă pentru starea de sănătate a mamei sale și-și dorește să fie prezentă pentru o perioadă cât mai lungă în viața ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.