Nu am scapat de COSMARUL APOCALIPSEI! Noi preziceri anunta din nou sfarsitul lumii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:59

Faceti cunostinta cu Lorin Fortuna, fost profesor universitar la Politehnica din Timisoara si lider important al Revolutiei din decembrie 1989.

Dupa o viata intreaga petrecuta in invatamant, barbatul s-a apucat acum la pensie sa studieze ezoterismul. Acum, ne vorbeste in calitate de comunicator astral-telepatic. Teoria fostului profesor coincide, spune el, cu previziunea terifianta a lui Rasputin, care ar fi anunta ca lumea se va sfarsi mai la vara, mai precis pe 23 august 2013.

Dar sa lasam apocalipsa, care tot intarzie si sa ne uitam mai bine in jur.
In viziunea prezicatorului banatean, lumea este alcatuita din mai multe civilizatii virtuale botezate balauriana, tarantuliana, dragoniana sau goriliana. Mai exact, prezicatorul asociaza fiecarei civilizatii cate un animal, in functie de fizionomia membrilor ei. Curiosi din fire, am vrut sa vedem din ce lumi fac parte politicienii nostri.

Ezoteristul este convins ca lumea fizica este creata pe sistem informatic, iar fiintele sunt animate prin programe existentiale asemanatoare softurilor de calculator.
Tocmai de aceea apocalipsa inseamna, in viziunea prezicatorului, oprirea timpului in loc sau "stand-by" in termeni informatici.

Si daca nu ati inteles cum sta treaba cu civilizatiile virtuale, e bine sa retineti ca exista si o veste buna! Nu toata lumea va pieri in timpul Apocalipsei. Din 6,6 miliarde de oameni, cat numara populatia pamantului, 600 de milioane de oameni vor scapa teferi si vor ajunge pe o alta planeta care se va naste pe luna.
Norocosii fac parte din civilizatia goriliana a Elenei Udrea.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.