„Nu am simțit nimic pentru nicio fată din casă” Claudiu de la „Casa Iubirii” a spus totul despre Bianca. Ce s-a întâmplat între cei doi

Author: Diana Bostan

Claudiu și Bianca de la „Casa Iubirii”

Sursa: Instagram- Bianca Mândru

Claudiu a fost invitat în emisiunea „Culisele Iubirii”, acolo unde a vorbit despre eliminarea din casă, dar și despre relația lui cu Bianca.

Fostul concurent i-a mărturisit Biancăi Comănici faptul că nu a fost trist pentru faptul că a părăsit competiția și că se aștepta să fie propus din moment ce nu a interacționat și cu alte fete.

Claudiu de la „Casa Iubirii” a spus adevărul despre Bianca

Fostul concurent admite că pentru el a fost o experiență frumoasă, însă nu a simțit să se apropie mai mult de cineva, fiind o persoană care se îndrăgostește foarte greu: „ Îmi este foarte greu să mă îndrăgostesc.

M-am înscris la emisiune pentru experiență, pentru a mă regăsi pe mine și pentru a vedea cine sunt cu adevărat”, a spus Claudiu.

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Cosmin o va consola pe Cristina, spre mare dezamăgire a lui Radu! Aflați ce se va întâmpla luni, 21 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Claudiu admite că atunci când vine vorba de conflicte nu este genul care să dea curs sau să dramatizeze. Cât despre Bianca, Claudiu a spus că aceasta s-a simțit intrigată de el, însă cel mai mult apreciază la ea personalitatea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii! Iată ce reacții neașteptate s-au stârnit în rândul concurenților

Fostul concurent ar fi interesat să o cunoască pe Bianca și-n afara emisiunii: „ Nu aș crede că a existat o chimie romantică între noi, dar e o persoană cu care puteai avea o conversație complexă”, a argumentat acesta.

Claudiu nu înțelege de ce Bianca s-a supărat pe el

Fostul concurent susține că Bianca a avut și un moment în care s-a supărat pe el, dar nu înțelege de ce.

Bianca a venit să danseze cu el, însă acesta a mărturisit că ar fi vrut să vorbească cu ea, iar concurenta a luat asta ca pe un refuz.

Citește și: Gest neașteptat din partea lui Radu la adresa Cristinei! Concurenta va izbucni în lacrimi chiar în timpul Galei și va părăsi platoul Casa iubirii! „Nu mai vreau nimic!” Aflați ce se va întâmpla duminică, 20 august, de la 16:00 și 19:00

„Poate a fost un teste de-al ei, să vadă, nu cad în astfel de teste, dacă vrei să faci jocuri, faci. Asta a fost ultima noastră interacțiune. În mintea mea era deja aproape terminat, ea era axată pe mai multe chestii”, a spus Claudiu.

Citește și: Lorena a izbucnit în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, după o nouă discuție aprinsă cu Bianca! Iată cum a reacționat Laurențiu! „N-ar trebui să mai intrăm în jocul ei!”

Claudiu a surprins-o pe Bianca Comănici în momentul în care i-a spus că el nu susține pe nimeni după ieșirea din casă și că cel mai bun să câștige. Fostul concurent și-ar dori să-i cunoască pe concurenți și-n afara casei, exact așa cum sunt ei cu adevărat.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?