„Nu am vrut să le fac rău” Motivul halucinant pentru care tânăra mamă din Botoșani și-a aruncat copiii de la etaj

Author: Laura Macovei
Actualizat: 21 aug 2023, 22:47

„Nu am vrut să le fac rău” Motivul halucinant pentru care tânăra mamă din Boroșani și-a aruncat copiii de la etaj

Sursa: observator

O mamă din Botoșani și-a luat copiii în vârstă de doi, respectiv trei ani și a sărit cu ei în brațe de la balconul unui hostel din Botoșani.

Din nefericire, unul dintre micuţi a murit, iar celălalt este în comă profundă. Femeia a încercat ulterior să-și ia viața, însă a fost imobilizată de pompieri după ore de negocieri. 

Motivul care a dus la o asemenea tragedie

„Nu am vrut să le fac rău. Nu am vrut să le fac nimic", spunea aceasta.

Micuții au căzut de la o distanță de aproximativ 5 metri, iar femeia a rămas suspendată deasupra etajului 1, pe o cornişă. 

Citește și: „Nu am aer” Ultimele mesaje ale gravidei din Botoșani, care a murit la spital în așteptarea medicilor

„Copiii au căzut pe caldarâm. O fi vrut pe geam, dar i s-a părut mai uşor pe aici”,  a transmis Dan Lucan, directorul motelului. 

Femeia a vrut să se sinucidă

Femeia a amenințat timp de două ore că se sinucide, timp în care un negociator a încercat să o convingă să renunţe la gestul extrem.

Nimeni nu îţi poate lua ţie copiii. Sunt copii tăi, născuţi de tine, crescuţi de tine.  Eu văd că îţi iubeşti copiii după felul în care plângi!

Citește și: Oana Roman este în stare de șoc după accidentul de la 2 Mai „Unul dintre tinerii care au murit are un tată cu care am lucrat”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am fost foarte aproape să o pierdem. Se uitase în jos, a dat să se arunce şi atunci am intervenit. A doua oară când a fost şi cel mai aproape din punctul meu de vedere de a se arunca. Îşi făcuse cruce, părea că îşi spune o rugăciune”, a spus un negociator.

Se pare că femeia ar fi regretat gestul făcut.

„Repeta obsesiv faptul că îi pare rău. Nu vreau să merg la puşcărie şi nu vreau să mă creadă lumea nebună”.

Băieţelul de doar 2 ani nu a mai avut nicio șansă, iar fratele său mai mare este în comă profundă. 

„Foarte aproape de ce numim noi moarte cerebrală. Din păcate nu sunt leziuni care sa poată fi rezolvate neurochirurgical”, a declarat Marius Dabija, Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, potrivit observator.  

Ce a transmis soțul femeii

Potrivit celui care i-ar fi fost soț, femeia era retrasă, dar iubită de toată lumea.

Nu era retrasă, vorbeam zi de zi, mereu o întrebam ce fac copiii. Când a avut nevoie de bani, i-am trimis de fiecare dată să cumpere la copii ce le lipseşte. Era iubită de toată lumea”, a spus soțul acesteia. 

În prezent, femeia este internată la un spital de Psihiatrie, iar poliţiştii au deschis pe numele ei un dosar penal pentru omor şi tentativă la omor. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.