NU ARE ORGANE reproducatoare feminine, insa a NASCUT doi BEBELUSI: Iata cum a fost POSIBIL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

O femeie care din punct de vedere genetic s-a nascut BARBAT, a fost pusa in fata unui adevar cumplit, acela ca nu va putea da nastere, insa...

Hayley Haynes nu s-a nascut femeie din punct de vedere genetic, adica nu avea ovare si alte organe reproducatoare feminine. Asadar, nu putea ramane insarcinata niciodata!

In varsta de 28 de ani, femeia a fost devastata cand a auzit ca nu poate avea proprii copii. A si dezvaluit ca in cazul acesta niciun barbat nu se va uita la ea. Insa, prietenul ei din copilarie, Sam a trecut peste acest detaliu si s-a casatorit cu ea.


In adolescenta, ea nu avea ciclu si medicii au descoperit mai tarziu ca nu avea nici organe reproducatoare din cauza unei anomalii. Cand mi s-a spus ca nu am uter, am fost foarte confuza. Se adeverise cea mai mare temere a mea, aceea ca nu voi avea copii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

ciuda acestui fapt, Sam a iubit-o si a luat-o de sotie, apoi au incercat mai multe tratamente panna au descoperit o clinica in Cipru. Au cheltuit aproape toate economiile pentru a-si vedea visul implinit si astfel prin mai multe fertilizari, a venit si vestea cea mare, ca este insarcinata. Intr-un final,Hayley a nascut doi bebelusi gemeni.