„Nu aș putea să trăiesc fără Oana” Momentele dificile prin care trece Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei îi este recunoscător soției sale

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 nov 2023, 20:36

„Nu aș putea să trăiesc fără Oana” Momentele dificile prin care trece Viorel Lis

Sursa: Captură YouTube

Viorel Lis se confruntă cu probleme mari de sănătate, însă ironia sa reușește să bine-dispună pe toți cei care îl ascultă. În ciuda greutăților cu care se confruntă, fostul edil al Capitalei reușește să rămână cu zâmbetul pe buze și cu glumele în buzunar.

Viorel Lis a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”, într-un cadru cu totul neașteptat. Acesta a vorbit despre greutățile din viața sa chiar de la el de acasă, unde se afla alături de Oana. 

Viorel Lis îi este recunoscător soției sale, Oana

„În afara de cap, corp și picioare, sunt bine! ” a spus Viorel Lis, amuzat de situație.

Obișnuit mereu să glumească, fostul edil al Capitalei a reușit să creeze o atmosferă plăcută în interviul său, alături de Oana.

Viorel Lis îi este extrem de recunoscător soției sale, după ce aceasta se asigură în permanență că edilul are parte de tratamente și îngrijire corespunzătoare. 

Fostul edil recunoaște faptul că, fără Oana, nu ar mai fi putut trăi. 

Citește și: Oana Lis a reacționat la ”brânza regelui”. Ce spune soția lui Viorel Lis despre păcăleală ”Eu până nu mâncam câteva kilograme de brânză”

„Nu aș putea să trăiesc fără Oana! Nu mă așteptam să rămână lângă mine. Eu nu știu dacă aș fi putut să rămân dacă aș fi avut o soție bolnavă. Pentru mine e o surpriza plăcută, nu m-a lăsat la greu, cu toate că la ora actuala nu am câștiguri mari, nu am afaceri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Îmi era foarte greu să mă ocup. E singura persoană cu care am o atragere reciprocă, o stimez foarte mult și o iubesc foarte mult. Oana e cinstită, loială și drăguță,” a mărturisit Viorel Lis.

Care este situația financiară a familiei Lis

Oana a mărturisit că nu se descurcă deloc bine cu banii, însă încearcă să-l ferească pe fostul edil de griji. 

„Cred că undeva a fost dat să trăim și să ne ducem crucea împreună. Noi avem același semn din naștere, în același loc. Lucrurile astea nu sunt întâmplătoare.

Citește și: Cum se simte Oana Lis după ce s-a luptat cu cancerul. Vedeta a fost nevoită să facă asta toată vara „Încercam să mă protejez”

Toate lucrurile astea să le fac singură..nu pot, dar mi se pare normal ca acum și eu să am grijă de el. Eu încerc să-l protejez pe Viorel de toate problemele financiare. Eu ii zic că dau mai puțin pe doctori, doar să nu afle. Costă foarte mult totul,” a spus soția lui Viorel Lis. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.