„Nu aș vrea să dezvolt prea mult”. A fost înșelată Lorena de Laurențiu? Care a fost, de fapt, motivul despărțirii foștilor concurenți de la „Casa iubirii”

Autor: Lavinia Medrea

Lorena, în lacrimi după despărțirea de Laurențiu

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Din păcate, Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii” și-au spus după scurt timp de la plecarea din competiție „adio”.

Lorena Rumbecu și Laurențiu Suciu au fost doi concurenți care au participat în sezonul 2 „Casa iubirii” și care au format un cuplu foarte îndrăgit de către telespectatori. Din păcate, drumurile lor s-au separat chiar recent.

A fost înșelată Lorena de Laurențiu? 

Lorena și Laurențiu au format un cuplu foarte îndrăgit de cei de acasă și au dovedit că se iubesc în ciuda parcursului anevoios pe care l-au avut în competiție.

Lorena a fost prima eliminată din „ Casa iubirii ”, moment la care Laur a plâns cu ardoare de durere, iar la plecarea lui Laurențiu a avut loc primul mare pas făcut de cei doi, și anume să se mute împreună.

Citește și: Cum arată Julia de la Casa Iubirii, fără pic de machiaj sau filtre! Concurenta a venit cu replici la spusele Nonei: „Nu văd de ce m-ar critica pe mine”

Recent, cu lacrimi în ochi și hohote de plâns, Lorena a anunțat în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”, de pe canalul WOWnews, că relația cu Laurențiu s-a încheiat. Bruneta s-a deschis și a vorbit despre infidelitatea în relația ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Nu este vorba despre înșelare. Nu aș vrea să dezvolt prea mult pentru că sunt lucruri personale, lucruri pe care chiar nu mi-ar plăcea să le discut în mod public pentru că îmi fac rău mie și nu aș

vrea să vorbesc despre asta dar nu este vorba despre înșelătorie”, a spus Lorena.

Citește și: „Să nu-ți pese de părerile celorlalți”. Ce s-a întâmplat cu Patrick de la ”Casa iubirii”, după ce a renunțat la cei 5.000 de lei în favoarea lui Laurențiu. Gestul său a fost analizat în detaliu de fani

Laurențiu și Lorena s-au despărțit

Se pare că relația dintre Lorena și Laurențiu nu era atât de frumoasă pe cât părea pe Internet. Cuplul se mutase împreună, adoptase două pisici pe care le-au numit „Lilo și Stitch”, astfel experimentând cu viața de „părinte”, dar între ei nu a fost să fie deoarece la mijloc a apărut nepotrivirea de caractere, lucru care n-a putut fi descoperit în timpul scurt petrecut în „Casa iubirii”. 

„Cred că el nu este ceea ce-mi doream, ce visam. Faptul că ne-am cunoscut în emisiune nu a fost suficient cât să ne cunoaștem atât de bine. Din păcate, nu am trecut peste testul de afară. Știu foarte bine peste ceea ce nu pot să trec și nu voi trece, chiar dacă sunt sentimente. M-am gândit de multe ori că el e sufletul meu pereche, am sperat și am luptat foarte mult pentru asta.

Știu că tot timpul am spus că dacă există sentimente, niciodată nu voi accepta ca relația să se termine. Din păcate a trebuit să fac asta, chiar dacă sunt sentimente”, a declarat Lorena.