„Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”. Natalia îi dă lumea peste cap lui Marinel. Concurenta îi explică de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 ian 2023, 16:38

Natalia îi explică lui Marinel de ce nu ar putea să aibă o relație cu el

Sursa: Captură KANAL D

Natalia și Marinel au avut parte de o discuție serioasă astăzi. Declarațiile Nataliei i-au dat puțin planurile peste cap concurentului.

Astăzi, în ultimul episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Marinel și Nicoleta au avut parte de o discuție serioasă în privința intențiilor pe care le au într-o relație.

Natalia i-a dat planurile peste cap lui Marinel: „Nu aș vrea să fiu cu un lăutar”

Marinel a primit acordul de a merge în casa fetelor, astfel că a profitat de ocazie pentru a vorbi cu Natalia față de care, se pare, are intenții serioase în privința unei

relații. 

Din nefericire, Natalia nu este atât de sigură când vine vorba despre o relație cu Marinel din cauza profesiei lui. Concurenta este conștientă de faptul că a fi lăutar înseamnă să ai puțin timp liber pentru tine și pentru familia, iar ea își dorește atenție și un iubit prezent.

Citește și: Duminică seară, “Casa iubirii” a plasat Kanal D primul loc în audiențe, pe targetul Național și pe cel All Urban

„Nu aș vrea să fiu cu un lăutar. Sincer îți spun. Nu pentru gelozie, nu mă compara cu Emma că eu n-am gândirea Emmei. Eu am altă gândire. Totul depinde și de câte ori pe săptămână cânți. Pentru mine este important să fii alături de mine, înțelegi?

Eu am o prietenă și știu cum e viața ei cu un lăutar, el cântă cam în fiecare zi.

Se vede pe tine că îți place și vrei să te realizezi în chestia asta, dar eu am stat să mă gândesc... eu am nevoie de atenție, am nevoie să fiu cu iubitul, să mergem, să facem chestii împreună, eu nu sunt plictisitoare într-un cuplu. 

Să nu fii lângă mine nu mi-ar plăcea”, i-a mărturisit Natalia lui Marinel.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ionuț, amenințări dure la adresa lui Robert

Spiritele din „Casa iubirii” se încing între Robert și Ionuț. Se pare că cei doi au păreri contradictorii. Chiar dacă Ionuț crede că Robert este un băiat bun și încearcă să-i explice de ce o ia pe căi greșite, Robert nu este de aceeași părere.

„Robert, te duci greșit, frate. Ești un băiat bun, dar înțelegi cumva greșit tot ce se întâmplă în jurul tău, crede-mă, eu așa o văd”, spune Ionuț. 

Robert aprobă ironic spusele lui Ionuț, declarând la rândul său: „Cred că totul e roz și aici e rahat cu lapte, frate”.

Enervat de declarațiile lui Robert, Ionuț îi spune să plece acasă, după care îl amenință că, dacă va avea ocazia, îl va da chiar el afară. 

„Păi dacă ți se pare că aici e rahat cu lapte du-te acasă”, spune Ionuț.

„Păi nu, de ce nu te duci tu acasă?”, îi răspunde Robert.

„Te dau afară, dacă am șansa ești primul care iese afară de aici. Ai 32 de ani de frustrare”, exclamă Ionuț.

Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii de succes „Casa iubirii” mâine, 24 ianuarie 2023, la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!