„Nu aș vrea să mai fiu comparată cu tatăl meu”. Motivul pentru care Betty Salam își dorește să aibă propria identitate pe plan profesional

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 feb 2023, 22:26

Betty Salam este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți copii de artist din țara noastră, deoarece numele lui Florin Salam se află pe buzele tuturor. Chiar și așa, artista își creează propriul drum și nu vrea să fie implicat tatăl ei, deoarece vrea să o facă în felul ei.

Betty Salam a fost invitată în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre schimbările profesionale prin care trece și despre planurile pe care le are și care au fost comparate cu cele ale lui Florin Salam.

Betty Salam nu va cânta stilul muzical abordat de Florin Salam

Florin Salam este unul dintre cei mai mari cântăreți de manele din România, iar multe persoane se așteptau fiica lui, Betty Salam, să abordeze același stil muzical când se lansează.

Cu toate acestea, fiica manelistului are alt stil pe care nu vrea să îl schimbe.

„Am și de demonstrat, dar oamenii trebuie să înțeleagă un lucru: nu aș vrea să mai fiu comparată cu tatăl meu, din punct de vedere muzical.

Tatăl meu este la nivelul la care este el. Eu sunt femeie, el este bărbat, eu când un alt gen de muzică, el cântă un alt gen de muzică.

Chiar dacă eu mi-am schimbat acum, oarecum, stilul muzical, îmbin muzica pop cu muzica balcanică. Cam ăsta va fi conceptul de aici înainte.

Citește și: Ce are de gând să facă Florin Salam cu interlopul care a amenințat că se va filma în timp ce-i va agresa sexual fiica. Decizia în cazul lui Costeluș din Clejani

Nu am vrut să îl fac de la început, pentru că nu am fost pregătită.

Eu nu am studiat în viața mea genul ăsta de muzică, balcanic, îl cânt, așa. Așa suntem, de acolo, noi. Dar nu am fost pregătită. Nu că nu mi-a plăcut, că au fost și comentarii.

Pur și simplu, nu am fost pregătită, dar eu nu am stat să vorbesc prea mult detaliile astea, pentru că, oricum, oamenii judecă. Chit că cânți muzică ușoară, chit că cânți muzică rock, orice.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Da, nu mă mai interesează. Vreau să demonstrez ce nu am demonstrat până acum. Am stat în umbră și am stat să învăț ce am de făcut, să mă pregătesc mai bine, să știu ce înseamnă să fii artist, într-adevăr, și să știu ce înseamnă să ai succes.

Atunci când te ia valul și tu nu ești pregătit de succes, ca artist, atunci este posibil să nu dai rateu. Este posibil să te naști cu acel talent și cu acel mir în frunte, ori ți-l creezi”, a povestit Betty Salam

Betty Salam are încredere totală în tatăl ei

Dacă are nevoie de un sfat sau de o părere, Betty Salam știe exact la cine trebuie să apeleze. Cu toate acestea, artista alege cu mare atenție momentele în care face acest lucru, deoarece Florin Salam

nu este ușor de impresionat din punct de vedere muzical.

„Tatăl meu mă urmărește mereu, fără să știu și știe tot despre mine. De multe ori, de rușine, nu îi cer părerea, chiar dacă știu că el știe,(...) dar mi-e frică să îi cer, deoarece nu sunt eu, de multe ori, sigură pe mine.

Citește și: Familia lui Florin Salam este în doliu. „Moartea a fost fulgerătoare”. Ce se întâmplă în familia artistului

E foarte greu să îl mulțumești pe el, din punctul ăsta de vedere”, a mai povestit Betty Salam.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?