„Nu aș vrea să se nască cu diabet”. Ce spune Armin Nicoară despre copilul său și al Claudiei Puican, la 12 ani de când a aflat că suferă de o boală incurabilă

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 apr 2023, 14:52

Armin Nicoară a recunoscut de mai multe ori că el și Claudia Puican își doresc un copil

Sursa: Instagram, captură video

Armin Nicoară s-a îmbolnăvit de diabet la vârsta de 15 ani și, de atunci, viața lui a luat o întorsătură nebănuită. Artistul a fost nevoit să își schimbe radical stilul de viață, iar Claudia Puican a jucat un rol important în ceea ce privește acceptarea bolii.

Armin Nicoară suferă de diabet, o boală incurabilă care ucide foarte multe persoane. Pe lângă acest risc alături de care a trebuie să învețe să trăiască, mai există o consecință pe care boala o are și care ar fi la fel de greu de suportat.

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc un copil

Armin Nicoară a recunoscut de mai multe ori că el și Claudia Puican își doresc un copil, dar acest lucru reprezintă un mare pericol în ceea ce privește starea de sănătatea a acestuia.

Deoarece diabetul se poate transmite genetic, există șanse ca, dacă Armin și Claudia vor avea un copil, acesta să se nască având aceeași boală. Cu toate acestea, artistul speră să devină tată și speră să aibă un copil sănătos.

Citește și: „Parcă l-am pierdut. Aș vrea să îl simt mai apropiat de mine”. Lipsa de afectivitate din partea tatălui l-a marcat profund, dar Armin Nicoară speră să reclădească relația cu tatăl său, Petrică Nicoară

„Eu 100% îmi doresc să devin tată. Lucrăm în acest moment la acest lucru, pentru că eu am și o frică din cauza bolii, a diabetului. Am auzit la diferiți oameni, că e posibil ca, dacă ai diabet, și copilul să se nască cu diabet. Nu aș vrea un copil, la o vârstă fragedă, să se nască cu diabet, pentru că eu cred că ar fi un chin, dar nu se știe niciodată.

Doamne ferește!”, a povestit Armin Nicoară, în emisiunea „În Oglindă”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Armin Nicoară a intrat în comă din cauza diabetului

După doar câteva zile de când a aflat că are diabet, acesta a traversat un moment mai delicat, în care a început să delireze. Mama acestuia a sunat imediat la salvare, iar personalul medical ajuns la fața locului a decis să îi administreze o doză de glucoză, spunând că nu are probleme de sănătate, ci că este drogat.

Deși mama acestuia le-a spus celor de la fața locului că doza de glucoză care avea să îi fie administrată îi poate face rău, nu a fost ascultată și nu a durat cinci minute din acel moment

și Armin Nicoară a început să se simtă și mai rău.

Acesta a fost transportat de urgență la spital și a intrat în comă. După cinci zile, acesta s-a trezit și a înțeles cât este de gravă situația și că trebuie să facă schimbări importante în ceea ce privește stilul de viață.

Citește și: „Când nu ai mama lângă tine, e greu. Aveam traume. Era tragic”. Armin Nicoară nu s-a bucurat de prezența mamei când avea cea mai mare nevoie de ea, în timp ce tatăl era mai mult plecat de acasă

În cadrul emisiunii menționate anterior, Armin Nicoară a declarat că soția lui, Claudia Puican, i-a fost alături la orice pas și, în ciuda faptului că, la început, nu a vrut să îi spună de boala pe care o are, aceasta i-a fost mereu alături.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.