Nu au apa si drumuri in comuna, dar isi fac stadion de 1 milion de lei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

De ce credeti ca s-a infuriat atat de tare primarul din Laslea, chiar in timpul programului? Ei bine, super-stadionul de la tara ar fi trebuit sa fie gata in vara lui 2012.

Cum  am ajuns in toamna lui 2013, am vrut sa vedem cu ochii nostri daca lucrarea de aproape un milion de lei a fost terminata si, mai ales, pe ce s-au dus atatia bani. Cand colo, surpriza. Concluziile le puteti trage dumneavoastra.

Pe terenul maretului stadion, care ar trebui facut, in  mare parte, cu bani de la Guvern si restul din cofinantare, vedem doar musuroaie si balarii care aproape ca inghit cele cateva tribune, si ele neincepute.

Iar in locul sportivilor, mai degraba ar alearga gastele si magarii. Uluiti, ne intoarcem la primarie, ca sa cerem explicatii. Ce credeti ca ni s-a raspuns?

Asadar, la institutia statului, angajatii platiti din banii nostri parca ar functiona dupa legea tacerii. Nimeni nu stie, nimeni nu este, nimeni nu vorbeste. Bine macar ca satenii, obisnuiti sa n-aiba mai nimic prin comuna, dupa cum chiar ei spun, nu sunt suparaciosi.


Cu alte cuvinte, tichie de margaritar le trebuia localnicilor. Ei inca-si mai cara apa de la fantana si isi spala hainele la lighean, iar pe drumuri ce sa mai spuna. Cel mai bine se circula cu caruta si tractorul. Dar, vor avea stadion. Cel putin, pe hartie. Noi am incercat sa mai stam de vorba cu primarul, sa-i cerem si un punct de vedere oficial, insa nu a fost chip.

##VIDEO84721##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.