Nu au cuvinte sa va multumeasca! Tinerele bolnave de distrofie musculara au primit caruciorul electric la care visau VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:11

Acum trei saptamani va prezentam cazul Rodicai si Antoanetei Togan, cele doua tinere imobilizate intr-un scaun cu rotile din cauza unei boli incurabile, distrofie musculara.

De mai bine de 20 de ani fetele nu au mai simtit pamantul sub picioare. De la 14 ani tinerele au devenit dependente de mama lor.

 

Astazi visul celor 2 tinere a devenit realitate si asta cu ajutorul dumnevoastra celor de acasa. Familia Lazar, din Jimbolia, le-a donat celor doua fete un carucior cu rotile electric.

 

Au impartit ani de zile acelasi carucior cu rotile, invechit si peticit.

Insa nu s-au plans niciodata de soarta lor crunta. Au sperat cu toata inima ca Cel de sus le va auzi rugile fierbinti si le va trimite un ajutor candva. Si asa a fost.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

La bine si la

rau numai impreuna! Asa au fost cei 4 frati din familia Togan. Acum au mai ramas 3, pentru ca boala a rapit anul trecut unul dintre ei. Si-ar fi dorit si astazi sa se bucure de darul primit de le telespectatorii Kanal D, alaturi de fratele lor Nicu.

 

Cu lacrimi in ochi dar cu sufletul plin de fericire tinerele au vrut sa le multumesca ingerilor de acasa, cum spun Rodica si Antoaneta.

Au vrut sa va multumeasca dumneavoastra celor care ati demonstrat ce inseamna omenia.