Nu au gaze si canalizare, dar primarul vrea sa le faca bazine de inot

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Bazine de inot, acolo unde nici macar retea de gaze nu exista si blocuri ANL intr-o comuna de unde tinerii au plecat de mult!

Acestea sunt proiectele unor primari din Dambovita. Iar edilii mai au si alte proiecte cum sa cheltuiasca banii publici. Ce parere au consatenii acestor edili?

"Nu am bani sa-mi iau medicamente si ma duc la bazin?", sau "Ce ANL-uri? Pentru cine? Pentru caini? Pentru pisici? Pentru cine?", se intreaba oamenii in varsta care nu inteleg ce si de ce fac primarii cu banii.

Ce ii lipseste chelului? Tichie de margaritar! Adevarate sunt vorbele din popor  pentru locuitorii din comunele dambovitene Poiana si Cornatelu.

Ce canalizari sau instalatii de gaze! Piscina sa aiba! "Daca ati locui la tara nu ar fi bine pentru copii dumneavoastra un bazin de inot?"- o spune insusi primarul comunei Poiana, Serban Marian.

De mai bine 8 ani se tot gandeste primarul cum ar fi sa se balaceasca tot satul intr-un bazin, ca sa se racoreasca si bietul taran in arsita verii. Adrian Tutuianu, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, a ramas uimit de ce le trece prin cap  unor primari: "La Compania Nationala de Investitii exista liste de sinteza, pe mai multe obiective de investitie printre care locuinte ANL, sali
de sport si bazine de inot. Am putut constata ca sunt cateva solicitari care nu au nicio legatura cu realitatea de pe teren".

Edilul nu s-a lasat cu una cu doua: si-a deschis piscina chiar la el acasa.
Nu mica le-a fost mirarea oamenilor sa auda ca pe ulitele satului ar fi posibil sa se plimbe la fel pe litoral. Sa nu credeti ca este singura localitate din judet unde un primar incearca modernizarea rurala.
Un alt exemplu vine din comuna Cornatelu, unde edilul a incercat sa construiasca locuinte pentru tineri. Nimic rau pana aici. Insa, proiectul nu a trecut de Consiliul Judetean. De ce? Pentru ca nu mai sunt tineri in localitatile respective.

Mai toti sunt plecati. Majoritatea sunt la munca, peste hotare. Am incercat sa cerem lamuriri chiar de la cel care se pare ca l-a propus. Nu am avut noroc.
Am insistat, totusi, caci informatiile solicitate sunt de natura publica!

Insistentele noastre nu au avut succesul asteptat. Speram ca macar locuitorii comunei Cornatelu sa afle detaliile proiectului. Cine stie, poate chiar se vor muta in blocurile noi, daca acestea se vor construi.
##VIDEO103765##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.