Nu au mama, sunt saraci lipiti pamantului, dar inca mai stiu sa zambeasca. Drama sfasietoare a sase copii crescuti doar de tata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Sase suflete si tot atatea drame! Sase ingerasi condamnati mult prea dureros de soarta. Dumnezeu le a luat-o pe cea de care aveau nevoie mai mult ca de aer!

##VIDEO85348##Drama familiei Muresan a inceput acum 3 ani. Atunci mama de doar 29 de ani s-a imbolnavit de cancer. Desi a sperat tot timpul ca va invinge boala si va apuca sa-si vada copii mari, la inceptul acestui an a pierdut lupta cu viata. Singurul ajutor al tatalui este Denisa, fetita cea mare. Are doar opt ani, dar a invatat sa aiba grija de cei cinci frati. Renunta ea la mancare ca sa le dea lor pentru ca ei nu stiu sa indure foamea.



In camaruta saracioasa, dar curata, cele 7 suflete isi alina unul altuia durerea si incearca din rasputeri sa mearga mai departe. Impart toti jumatate de punga de pufuleti. Prea putin pentru 6 copii! Cei mari se inteleg din priviri, asa ca doar cei mici isi potolesc pofta.

Tatal cu greu reuseste sa le puna cativa cartofi si fasole pe masa. Asta in zilele bune. In total veniturile familiei nu depasesc 1100 de lei in fiecare luna.

Cu acesti bani tatal nu reuseste sa acopere nici macar mancarea de zi cu zi. O parte din banii de alocatie pe ultima luna s-au dus pe trei saci de cartofi.

Usa camarutei se deschide din cand in cand de catre voluntarii de la Crucea Rosie. In urma cu un an va prezentam pentru prima data cazul familiei Muresan. Atunci oameni de bine au intins o mana de ajutor celor sase copilasi care inca se mai bucurau de mangaierea mamei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

De acolo din cer, mama poate are grija de micutii lasati in lume! Cu ajutorul oamenilor care au donat bani si materiale de constructie tatal a construit cu mainile lui inca o camaruta pentru cei mici.

Cei care vor sa-i ajute in continuare pot dona alimente, haine, bani sau materiale de constructii.

Donatiile in bani se pot face in contul:
RO55RZBR0000060015268949,
Muresan Maria, Ag. Avrig sau la Curcea Rosie Medias.

 

Taguri: