„Nu au mișcat nimic”Ce pensie primește Silviu Prigoană după recalculare? Este o sumă la care pensionarii pot doar să viseze

Autor: Bianca Vidoi

Silviu Prigoană

Sursa: Captură YouTube

Silviu Prigoană a primit decizia de recalculare a pensiilor în luna august, iar acesta nu este mulțumit de schimbarea cea a fost făcută.

Silviu Prigoană se afla pe lista pensionarilor cu pensii de lux, însă dup recalcularea pensiilor acesta este nemulțumit de suma pe care a citit-o pe decizie. Iată care este pensia pe care o primește Silviu Prigoană în fiecare lună, la care unii români pot doar să viseze.

Ce pensie primește Silviu Prigoană după recalculare

Silviu Prigoană a ieșit la pensie în anul 2019, iar din acel moment a fost trecut în lista pensionarilor cu pensii de lux, însă cu toate acestea recalcularea nu l-a ajutat.

Ultima mărire pe care a primit-o Silviu Prigoană a avut loc în luna martie a anului 2024, atunci când a primit 1.000 de lei în plus la pensie după recalcularea realizată la cererea milionarului. Acesta a cerut ca pensia sa să fie recalculată după ce a mai lucrat doi ani după ce a ieșit la pensie.

„De când m-am pensionat, eu am mai contribuit. Iar decizia aceea a fost identică cu cea de acum.

Eu am avut niște contribuții extra în ultimii doi ani. A fost o mărire atunci, dar nu vreuna semnificativă. Nu m-au aruncat jos de pe fotoliu. E vorba de 1000 de lei”.

Ca orice pensionar, Silviu Prigoană spera ca marea recalculare să îi mărească pensia pe care o primește, însă a rămas dezamăgit când a primit decizia. Silviu Prigoană are o pensie de 11.000

de euro, echivalentul a 55.000 de lei, valoare ce nu a crescut după recalculare. Cu toate acestea milionarul speră că pensia sa o să se mărească în viitorul apropiat, după noua lege.

„Am primit decizia. Nu au umblat la ea, nu au mișcat nimic. Deocamdată, gheață la mal. Staționăm. Urmează să mi-o mărească după noua lege. La un moment dat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Citește și: „L-am bătut și eu pe el. Ne băteam parte în parte”. Adriana Bahmuțeanu, declarații halucinante despre loviturile încasate de la Silviu Prigoană: „Da, m-a bătut cu pliciul”

Au zis: ești băiat prea bun și prea frumos ca să-ți umblăm la ea. Dar nu aveau cum să fie în plus. Mie mi-au recalculat-o anul acesta, în primăvară.”,

a declarat Silviu Prigoană pentru fanatik.ro.

De ce este revoltat Silviu Prigoană?

Silviu Prigoană a scos în evidență că statul român nu îi ajută așa cum trebuie pe pensionarii din românia, ci le oferă ajutoare persoanelor ce nu au muncit. Ajutoarele sociale pe care le acordă statul sunt principalul motiv de revoltă pentru Silviu Prigoană, deoarece tinerii ce primesc aceste sume cheltuiesc acești bani în restaurante, în timp ce pensionarii se gândesc cum să trăiască de pe o zi pe alta.

„Știu oameni care nu au contribuit cu niciun leu și primesc un așa zis ajutor social de la primării, deși au două mâini și două picioare. Iar toții banii aceia îi dau la bodegă. Când vine poștașul, acolo se duc.

Există o inechitate. Păi dați bani la oamenii care muncesc. Treceți-i în șomaj pe ceilați. Să-și găsească serviciu. Iar când au 60 de ani, atunci să aibă statul grijă de ei. Dar nu la 40 de ani, în timp ce săracii pensionari nu au ce mânca. Nu, nu e în regulă.

Nu se pune bine problema. De ce dăm și la cei care nu au contribuit? Prin diverse tertipuri, voturi în consilii”.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.