Nu au rusine nici de Dumnezeu! IMAGINI REVOLTATOARE cu o banda de hoti care A FURAT un spital cu totul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Fara nici o rusine, ziua in amiaza mare, hotii isi umpleau sacii cu fier si caramizi. Nimic nu le scapa.

Furau orice le cadea in mana. Nici nu au observat ca cineva ii filmeaza. Si-au continuat linistiti treaba pana cand politistii s-au apropiat si i-au luat la intrebari. 

 

Culmea, paznicul cladirii spune ca el nu vazut niciodata nimic si ca hotii ar fi venit de fiecare data numai pe inserate, cand programul lui se termina.

 

Gruparea era condusa de un barbat cu antecedente penale, care nu avea voie sa intre in municipiul Bucuresti- spun oamenii legii. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Spitalul de boli venerice Scarlat Longhin din capitala a ajuns astazi o ruina din cauza furturilor repetate din ultimii doi ani.

Scarile si podelele au disparut cu totul. Hotii au lasat in urma numai scheletul cladirii.

 

Nu a mai ramas nimic nici din capela fostului spital. Peretii constructiei odata acoperiti de picturi bisericesti acum stau sa cada din cauza hotilor care au furat fierul din structura de rezistenta dar si cablurile electrice. 

 

Si aceasta nu este singura unitate sanitara din capitala care a fost calcata de hoti.

Grav este insa ca imobilul erau unul emblematic, ridicat in Bucurestiul interbelic.