„Nu avea inimioară” Simina Loica, primele declarații după ce a renunțat la sarcină. Ce spune bruneta despre împăcarea cu Jador?

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 18 sep 2023, 15:49

Simina Loica a făcut întrerupere de sarcină

Sursa: Instagram- simina_loica

Simina Loica a rămas însărcinată cu Alexandru Bobicioiu, însă a renunțat la sarcină la scurt timp. Ce a făcut-o pe Simina să recurgă la această decizie?

Simina Loica a vorbit cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu”, despre momentul în care a fost nevoită să renunțe la sarcină.

Bruneta a vorbit în premieră despre întreruperea de sarcină

Fosta concurentă „Puterea Dragostei” a dezvăluit cu lacrimi în ochi faptul că nu este fericită și mulțumită cu decizia pe care a luat-o în privința sarcinii.

„Nu sunt mândră, nu sunt fericită și poate multă lume mă judecă. Dar așa am simțit. Eu zic că nu e momentul”, a povestit Simina Loica.

Citește și: Bogdan Mocanu, probleme cu legea! Suma uriașă pe care artistul o datorează oamenilor legii „Eu și vecinii mei nu ne sincronizăm programul”

Simina Loica susține că iubește copiii, iar pentru ea acesta este un subiect dureros.

În ciuda celor întâmplate, bruneta își dorește în continuare un copil. Simina spune că a plâns zi și noapte și că s-a gândit la asta timp de două săptămâni.

Citește și: „Regele și regina”. Jador, apariție surprinzătoare alături de o femeie cunoscută în România! Fotografia care a pus fanii pe jar

Fosta concurentă „Puterea Dragostei” regretă faptul că Dominic nu va avea un frate sau o surioară.

Simina a avut puterea de a lua această decizie în urma unui control. Sarcina fiind abia la început, copilul nu avea încă inimioara formată, iar asta a liniștit-o puțin pe Simina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina a vorbit despre împăcarea cu Jador

După despărțirea de Hoder, au existat mai multe zvonuri cu privire la o posibilă împăcare între Jador și Simina. Cei doi au fost surprinși împreună, iar cei doi au dezvăluit faptul că au colaborat pentru un proiect muzical.

Citește și: Simina, adevărul despre împăcarea cu Jador: “El vrea”. Ce se întâmplă între foștii iubiți de la Puterea Dragostei?

Eu și Jador nu suntem prieteni, nu suntem nici dușmani. Au trecut mulți ani, el vorbește cu Alex și cu Bobicioiu, nu au nimic. Chiar mă bucur că a făcut chestia asta. Am vrut să le demonstrăm oamenilor că ne înțelegem și că putem colabora”, a dezvăluit Simina Loica.

Citește și: „S-a umplut paharul la amândoi”. Bogdan Mocanu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care Jador și Alexandra s-au despărțit

Simina Loica apreciază enorm faptul că Jador i-a luat mereu apărarea și că nu a vorbit niciodată rău de ea. Fosta concurentă „Puterea Dragostei” nu este deranjată de părerile oamenilor, ci se axează doar pe lucrurile ce o fac pe ea fericită.

Cât despre șansele unei împăcări cu artistul Jador, Simina Loica nu crede că între ei ar putea exista o împăcare ca iubiți.

 

Taguri: