„Nu cred că s-ar supăra Patrick să mă vadă cu tine aici”. Ionuț agită apele și o cheamă pe Nona în grădină. Alexandru și Bianca au primul sărut! Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 feb 2023, 20:00

Ionuț agită apele și o cheamă pe Nona în grădină

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, într-o nouă ediție din „Casa iubirii”, se agită apele și se concretizează lucrurile între anumiți concurenți.

Mâine, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, se agită apele între Patrick, Nona și Ionuț și se concretizează direcția în care evoluează cunoașterea dintre Bianca și Alexandru.

Ionuț agită apele și o cheamă pe Nona în grădină să vorbească singuri

Mâine, Ionuț primește permisiunea de a merge în casa fetelor și o cheamă pe Nona afară, în grădină, pentru a vorbi între patru ochi.

„Vreau să o întreb pe Nona dacă are puțin timp să vorbească cu mine în grădină”, a spus Ionuț.

Citește și: Lacrimi și regrete în „Casa iubirii”! Nona nu vrea să continue cunoașterea cu Patrick: „Nu mi-aș dori să mai încerc să te cunosc mai bine, pentru că nu-mi plac oamenii falși”

La auzul propunerii lui Ionuț, Nona se luminează la față și zâmbește larg, acceptând să-l însoțească pe concurent în grădină. 

„Mi-ar plăcea să-i văd reacțiile Nonei când stă de vorbă cu Ionuț”, a spus Patrick în fața camerei, după ce a aflat că Ionuț va fi cu Nona în grădină, cerând permisiunea să vadă ce discuții vor purta.

„Așa te simt, emoționată”, îi spune Ionuț Nonei. 

„Da, pentru că...”, îi răspunde vag Nona, fâstâcindu-se și făcând referire la reacția pe care o va avea Patrick atunci când va afla că stau de vorbă amândoi în grădină. 

„Nu cred că s-ar supăra Patrick să mă vadă cu tine aici pentru că nu facem nimic, doar vorbim”, i-a răspuns Ionuț, pentru a o relaxa.

Citește și: Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

„Eu pot să-ți spun ceva”, a declarat Nona.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandru și Bianca au primul sărut

Alexandru și Bianca au ajuns singuri în grădină, iar concurentul a profitat de momentul perfect pentr a-i mărturisi ce simte față de ea.

„Țin mult la tine, cred că se vede.

Și-mi place să stau cu tine. De asta, mi-ar plăcea să mai fac câțiva pași în plus în cunoașterea noastră”, i-a spus Alexandru.

Bianca zâmbește la auzul vorbelor lui Alexandru, apoi cad în primul lor sărut.

Din păcate, momentul de după sărut nu a decurs așa cum și-ar fi dorit cei doi, pentru că Bianca a făcut o mărturisire dureroasă.

„M-am așteptat să fie sărutul, dar... nu simt”, a spus Bianca.

„Deci nu mai continuăm?”, a întrebat Alexandru, confuz.

Bianca este jenată de situația în care l-a pus pe Alexandru iar acesta, la rândul său, este trist și dezamăgit, oftează și își pune mâinile în cap, neștiind ce a făcut greșit.

Aflați ce-i va spune Nona lui Ionuț și ce se întâmplă mai departe între Bianca și Alexandru mâine, 6 februarie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?