„Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 16 sep 2024, 10:29

Ozana Barabancea

Sursa: Captură KANAL D

Ozana Barabancea a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde și-a deschis sufletul cu privire la fostul ei soț și infidelitatea acestuia.

Ozana Barabancea se bucură de un succes incredibil în cariera ei, însă pe plan sentimental aceasta a fost nevoită să treacă peste anumite obstacole pentru a deveni cine este astăzi. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ozana Barabancea a dezvăluit cât de tare a afectat-o infidelitatea acestuia.

Ozana Barabancea și-a deschis sufletul cu privire la fostul ei soț

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au format un cuplu în anii 2000, însă în anul 2004 aceștia au decis să își separe drumurile.

Cu toate acestea, soprana și fostul ei soț au încercat să păstreze o relație bună pentru Andrew și Gloria, cei doi copii pe care îi au împreună. În perioada în care Ozana Barabancea și Sorin Terinte au divorțat au apărut nenumărate zvonuri cum că acesta nu i-ar fi fost fidel sopranei, fiind chiar împreună cu prietena ei cea mai bună. Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost momentul oportun în care Ozana Barabancea a putut să clarifice situația, după două decenii de la divorț.

Citește și: Ozana Barabancea a colindat-o pe Teo Trandafir! Momentul a fost surprins în totalitate VIDEO

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ozana Barabancea a fost întrebată dacă a înșelat-o soțul cu cea mai bună prietenă, iar soprana și-a deschis sufletul în fața întregii țări. Aceasta a ținut să puncteze faptul că cei doi erau separați atunci când această infidelitate a avut loc, însă cu toate acestea a avut puterea să îl ierte pentru cele întâmplate.

„Trebuie să rectific o treabă.

Eu eram deja divorțată de el când l-am prins cu Violeta, prietena mea cea mai bună, dar aveam o relație foarte frumoasă, adică nu aș fi crezut că o să trădeze în halul ăsta. M-a durut foarte tare. Eu cred în prietenia între femei, între femei divorțate. Nu între femei, una măritată și alta divorțată. Eu cred în bun simț și cred că problema asta a geloziei mi se trage și din copilărie și din abandonul tatălui, de când a plecat el de acasă.
Poate că dacă aș fi avut un alt parcurs el vieții poate că aș fi privit altfel lucrurile. Important este că pe el l-am iertat, pe ea nu cred, nu cred. M-a deranjat pentru că aveam o relație foarte frumoasă cu el, el mai venea mai pleca, dar nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea, putea să se ducă în orice altă parte. Nu este etic, nu este moral, nu este frumos.”
, a mărturisit Ozana Barabancea.

L-a iertat Ozana Barabancea pe fostul ei soț?

Au trecut 20 de ani de la divorțul dintre Ozana Barabancea și Sorin Terinte, iar soprana a avut puterea de a trece peste ceea ce s-a întâmplat între cei doi, chiar dacă nu infidelitatea a fost principalul motiv al divorțului, ci nenumăratele certuri pe care le aveau. Cu toate acestea, Ozana Barabancea nu a uitat de suferința pe care a trăit-o în acele momente.

„Am iertat, dar nu am uitat. Aș vrea să uit. Mă bucură că acum copiii au o relație foarte frumoasă cu el. M-a sunat de ziua mea acum și mi-a zis „Hai să ne iertăm pentru că viața este prea scurtă ca să ne mai certăm.”, și am zis că sunt perfect de acord cu el.”, a dezvăluit Ozana Barabancea.