„Nu credeam că voi iubi la așa intensitate”. Sebastian, declarație de dragoste pentru Roberta în camera roșie. De ce surpriză a avut parte concurentul după gestul său

Autor: Diana Bostan

Sebastian i-a făcut Robertei o declarație de dragoste.

Sursa: Kanal D

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, Sebastian nu și-a dorit să cheme pe altcineva în camera roșie, așa că i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale. Iată de ce surpriză a avut parte concurentul!

Sebastian și Roberta nu au avut permisiunea de a se vedea în această săptămână, după ce concurentul a fost pedepsit pentru limbajul său. Cu toate acestea, Sebastian a găsit o cale de a îndulci lucrurile, făcându-i iubite sale o declarație de dragoste!

Citește și: Ce gest a făcut Gagea după despărțirea de Alexandra! „Așteptai momentul. Imediat ai șters...”. Ce acuzații îi aduce tânărul fostei lui iubite

Sebastian i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale

Sebastian, vizibil afectat de lipsa iubitei sale, Roberta, a profitat de momentul din camera roșie pentru a-i transmite un mesaj plin de emoție și dor. După o săptămână în care cei doi nu s-au văzut, Sebastian și-a exprimat sentimentele și a mărturisit că nu vrea să cheme o altă fată în camera roșie, insistând să vină Roberta.

Sebastian: Având în vedere că am vreo săptămână de când nu m-am văzut cu Roberta, eu îmi încerc norocul. Nu se va mai repeta ce am făcut, că a vorbit gura pe lângă mine. Dar te rog și eu frumos, adu-o pe Roberta. Că nu stau dacă nu vine ea, nu pot să chem pe altcineva.

Citește și: Ce scria pe bilețelul lăsat de Robert în camera de hotel, înainte de plecarea din „Casa Iubirii”: „Mi-a făcut plăcere..” Cui i se adresează acesta

Într-un moment de vulnerabilitate, Sebastian i-a declarat Robertei cât de mult îi lipsește, mărturisindu-i că fiecare colț al camerei îi amintește de momentele petrecute împreună. După cum puteți viziona și-n materialul de mai jos, concurentul i-a mărturisit Robertei că îi simte lipsa în fiecare secundă și că ea a reușit să-l facă să iubească la un alt nivel și cu o altă intensitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Sebastian: Roberta, tu oricum o să vezi camera asta. Este pentru prima dată de când sunt în casă, când stau în camera asta singur, fără tine, că numai amintiri cu tine am aici. Vreau să-ți spun...chiar dacă nu ești fizic lângă mine, tot îmi este dor de tine în fiecare secundă, orice activate pe care o fac ești în capul meu, în corpul meu.

Îmi este foarte dor de tine, te iubesc foarte mult, ești omul care mi-ai dat viață, am intrat un om gol și am ajuns să fiu un om atât de plin. Nu credeam că voi iubi la așa intensitate și la așa nivel.

Dorința lui Sebastian a fost îndeplinită

După o așa declarație de dragoste, rugămintea lui Sebastian a fost ascultată, iar Roberta a fost trimisă în camera roșie.

Revederea a fost una extrem de emoționantă, iar Sebastian s-a luminat la față în momentul în care și-a strâns iubita în brațe.

Citește și: Antoni și Gagea își aruncă vorbe grele! „Ne-ai mâncat liniștea și sufletul tuturor!”. Aflați de la ce pornesc discuțiile dintre cei doi în „Casa iubirii” joi, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Sebastian: Ești cel mai frumos om și cel mai dulce. Parcă nu te-am văzut de cinci ani.

După mai multe sărutări și îmbrățișări, Roberta i-a dezvăluit lui Sebastian faptul că a primit conexiune și că a auzit o parte din cuvintele dulci pe care i le-a adresat. Concurenta a fost extrem de încântată de faptul că și-a văzut iubitul, mărturisindu-i dragostea la rândul ei.

Roberta: Te iubesc!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.