Nu doar adultii s-au distrat in noaptea dintre ani! Copiii ramasi singuri acasa au organizat "Revelionul copiilor"!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 07:00

Nu doar adultii s-au distrat de Revelion, ci si copiii! Pentru ca n-au avut cu cine sa-si lase prichindeii in noaptea dintre ani, parintii i-au dus la o petrecere special conceputa pentru ei!

##VIDEO96811##La Timisoara, patronii unei cafenele destinate exclusiv parintilor au organizat Revelionul prichindeilor. Micutii au fost incantati ca au, in sfarsit, o petrecere numai a lor. Au baut sampanie pentru copii la miezul noptii, au cantat si au dansat.

Iar invitatii au fost pe masura! De la Minnie si Mickey pana la zane si printese! Daria, o pustoaica de patru ani, s-a transformat si ea in printesa! Si, spre deosebire de Cenusareasa, ea a ramas imbracata in rochita superba chiar si dupa miezul noptii! Tavi, in schimb, a fost pirat pentru o noapte.

Costumati si dornici de joaca, micutii au trecut in 2014 intr-o atmosfera de poveste.

De distrat s-au distrat si parintii, care n-au mai fost nevoti sa ramana acasa pentru ca nu aveau cu cine sa isi lase copiii de Anul Nou. Prichindeii au rezistat putin dupa la miezul noptii. Dupa atata zbenguiala, s-au dus direct la culcare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.