„Nu e datoria ta să faci alți oameni fericiți!” Ce reprezintă succesul pentru Selly și cum a reușit să devină unul dintre cei mai influenți tineri din România

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 dec 2023, 10:16

Selly este unul dintre cei mai apreciați influenceri din România

Sursa: Selly Instagram

Unul dintre cei mai influenți tineri din social media, dar și un antreprenor de succes, Selly dezvăluie care au fost secretele ce au stat la baza formării sale ca tânăr de succes în România, dar și obstacolele peste care a trebuit să treacă pentru a ajunge acolo unde și-a propus.

În vârstă de 22 de ani, Andrei Șelaru (Selly), este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați influenceri din țara noastră. 

Invitat la podcastul Ilincăi Vandici,  Selly a dezvăluit secretul succesului său, dar și problemele cu care s-a confruntat în trecut și cunoștințele pe care le-a dobândit de-a lungul timpului și pe care vrea ar vrea să le conștientizeze cât mai mulți tineri din România. 

Ce reprezintă succesul pentru Selly?

În prezent, cunoscutul influencer  are un canal de YouTube cu peste 3,3 milioane de abonați, adunați în mai bine de 10 ani. 

„21 decembrie 2012. Aceea a fost lansarea mea. Drumul a devenit mult mai interesant în ultimii an. Un mare merit îl au părinții mei, care nu au intervenit în ceea ce făceam.

Nici nu m-au împins de la spate s-o fac. Ei voiau să am o formare solidă la școală și să urmăresc orice pasiunea aveam,” a mărturisit Selly, în cadrul podcast-ului. 

Citește și: Selly i-a scris Smarandei cuvinte de iubire pe cer! Spectacol la superlativ cu drone luminoase în București. Cum a arătat totul.

Multă lume este curioasă ce reprezintă succesul pentru Selly și care este secretul care stă la baza unei cariere extrem de reușite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Succesul pentru mine este senzația pe care o ai în momentul în care muncești foarte multe la un lucru, iar apoi se concretizează.

Să realizez ceea ce-mi propun, să fac lucruri care să conteze în domeniul în care intru. A-ți imagina un lucru, după să muncești, lucrezi, iar la final să poți să admiri și să fie exact cum ai vrut tu să fie.  Cred în puterea dorinței și a visului. Atunci când ai o voință, o să găsești și piesele lipsă din puzzle,” a mărturisit acesta.

Cât de impactantă este educația din școli în formarea personalității unui tânăr

Nu de mult, Selly a stârnit multe reacții în mediul online, după ce a discutat despre sistemul educațional din România. Pe atunci, tânărul a vorbit despre învățarea intensă și inutilă a unor subiecte și trecerea cu vederea peste anumite subiecte cu adevărat importante în formarea unui tânăr de succes. 

„Unele subiecte se învață prea intens, iar altele nu se învață atât de mult cât ar trebui. 

Ne convine sau nu, tot timpul lucrăm cu bani. Nu ai absolut niciun fel de educație în ceea ce privește gestionarea banilor. Un copil ajunge să fie considerat prost sau inteligent în funcție de ce notă a luat la școală, însă singura măsură reală a inteligenței se poate lua atunci când realizezi ceea ce-ți propui. Nu notele sunt oglinda inteligenței tale.” 

Citește și: Ce pensie vei avea dacă ești influencer, în România! Câți bani trebuie să cotizezi pentru pensia minimă

Cum este Selly în prezent?

Întrebat dacă sunt anumite defecte de care este conștient și pe care ar vrea să le îndrepte, acesta a recunoscut că nu suportă să se prefacă și nici nu poate avea mici discuții cu cineva, ceea ce ar putea fi un impediment, mai ales în afacerile sale.

„Cred că faptul că nu mă prefac interesat, cred că e o chestie insuportabilă la mine uneori. Nu suport prefăcătoria. De asemenea, îmi e foarte greu să fac small talk.”

Selly a mărturisit că nu are regrete și, în general, orice greșeală este trecută ulterior cu vederea și nu îi permite să îl afecteze prea tare. 

A fost un an foarte bun pentru mine. Totul merge bine. Am avut mult mai multe satisfacții profesionale anul acesta. Nu las greșelile să mă afecteze și nici regrete nu am.”