Nu e de mirare ca l-a uitat pe Irinel! Monica Gabor foarte apropiata de sora si copiii lui Michael Jackson! Vezi in VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:30

Mr. Pink si Monica fosta doamna Columbeanu au lansat lansat intr-o locatie de lux din Los Angeles celebra bautura energizanta.

Fosta doamna Columbeanu a stralucit la acest eveniment, unde au fost invitati de seama de la Hollywood, dar si din lumea sportului. Printre acestia s-au numarat si sora lui Michael Jackson, La Toya impreuna cu cei trei copii ai acestuia.

 

Desigur, nu au lipsit nici Kobey Bryant, Paula Abdul, Mario Lopez, Lindsay Lohan sau Cindy Crawford. Isteata din fire, Monica nu a ratat nicio secunda ocazia de a se poza la panou alaturi de rudele regretatului megastar Michael Jackson, ceea ce a transforma seara in una dintre cele mai importante din viata ei profesionala.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Un detaliu inedit a fost faptul ca Moni l-a tinut de mana pe Blanket, fiul cel mic al lui Michael Jackson, pe tot parcursul sedintei foto. Vezi

video cu momentul mai jos!

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.