NU E GLUMA! BARBATUL caruia ii place sa fie tratat ca un copil, i se da lapte cu biberonul si isi pune scutece FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 14:40

Un cuplu din Marea Britanie se poate inscrie lejer in topul celor mai ciudate persoane.

 Roy si Stephanie au cateva fetisuri care ii scoate din anonimat. Sotului ii place sa fie tratat ca un bebelus, insa nu in sensul figurat ci chiar la propriu. Astfel, sotia se comporta cu el ca o mama acasa. Acest fetis, marturiseste Stephanie, l-a observat la sotul ei inca din primele luni de cand se intalneau ei.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bebe1-fce398b29e0aeaa772b33e1df9e9746c.jpgEa a marturisit ca isi tinea un scutec de unica folosinta sub perna si atunci cand a fost descoperit a dezvaluit ca doarme imbracat in el pentru ca ii place sa se comporte ca un bebelus.
Cei doi soti, in afara casei se comporta ca oamenii normali, insa cand ajung acasa sunt ca si mama si copilul.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/bebe2-10d61368078b714765b5335c7d413ba9.jpgRoy se urca intr-un patut, se imbraca ca un bebelus, iar Stephanie ii da lapte cu beberonul. Cand au dezvaluti acest fetis bizar, in public, mai multe persoane si-au dorit sa faca ca ei, asa ca cei doi au facut in casa un spatiu destinat bebelusilor adulti care se pot rasfata sub atenta supraveghere a lui Stephanie contra cost. 


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.