„Nu e mult, dar măcar e scump”. Un turist român a comandat un pește în Vama Veche și a avut un șoc când a văzut ce i-a fost adus în farfurie

Autor: Andrei Costanda

Cherhanaua din Vama Veche traversează o perioadă extrem de dificilă, tot mai mulți clienți fiind nemulțumiți de serviciile oferite

Sursa: https://worthseeing.de/

Cherhanaua din Vama Veche se află în centrul unui scandal, după ce un turist a fost servit cu o surpriză neplăcută.

Un turist care a dorit să se bucure de o masă tradițională cu pește la Cherhanaua din Vama Veche a avut parte de o experiență neplăcută. După ce a așteptat să fie servit, a primit în farfurie doar un schelet de pește, puțin ars, în loc de o porție consistentă de pește proaspăt.

Ce i-a fost servit turistului în farfurie

Dezamăgit și revoltat, turistul a postat pe rețelele de socializare o fotografie a farfuriei, însoțită de mesajul ironic „It ain’t much, but at least it’s expensive”(

„Nu este mult, dar măcar este scump”).

Acest incident nu este singular, iar Cherhanaua din Vama Veche pare să se confrunte cu o criză de imagine gravă. O simplă căutare pe internet dezvăluie o mulțime de recenzii negative care pun la îndoială calitatea serviciilor oferite de acest restaurant. Un client nemulțumit descrie experiența sa ca fiind „Cel mai rău loc din Vama Veche.

Apă de la robinet, mâncare rece și nu poți plăti cu cardul! E ca o ‘bodegă’, să fiu sincer...”
. Altă recenzie menționează „Cel mai lent serviciu pe care l-am întâlnit, chiar și când nu sunt mulți clienți. Angajați lipsiți de respect. Doar să fii masochist.”

Citește și: Planul Roșu de intervenție a fost activat după un impact devastator pe „Drumul Morții” E85, în Suceava: 11 răniți, printre care și șase copii

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Citește și: Dan Negru, reacție după ce gimnasta Sabrina Voinea a fost nedreptățită la JO 2024: „Puteau să facă și din mine campion olimpic”

Recenzii dure la adresa locației din Vama Veche

Nici anul 2024 nu pare să aducă vești bune pentru Cherhanaua din Vama Veche. Recenziile recente continuă să critice dur restaurantul.

În luna iulie 2024, un alt client își exprimă dezamăgirea: „Destul de dezamăgit de experiență. Varietatea meniului era sărăcăcioasă, porțiile erau foarte mici pentru prețul lor, ospătarii erau cam reci, doar unul zâmbea și era prietenos. Mâncarea a fost reîncălzită, gătită în prea mult ulei. Dezamăgit! Nu recomand.”

Situația actuală sugerează că Cherhanaua din Vama Veche trebuie să își regândească urgent strategia și să pună pe primul loc satisfacția clientului.

În contextul inflației și al prețurilor crescute, turiștii se așteaptă la servicii de calitate, iar restaurantele ar trebui să își justifice prețurile prin calitatea mâncării și a serviciilor oferite. Pentru a supraviețui sezonului estival și pentru a evita un colaps iminent, Cherhanaua trebuie să își îmbunătățească semnificativ calitatea preparatelor și a serviciilor.

Incidentul este un semnal de alarmă puternic atât pentru Cherhanaua din Vama Veche, cât și pentru celelalte terase și restaurante din zonă.

Într-o industrie atât de competitivă cum este cea a turismului, atenția la detalii și respectul față de client sunt esențiale pentru succesul pe termen lung.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.