NU e TRUCAJ! Pisica din IMAGINI este verde cu adevarat si NU este PICTATA! Iata povestea FELINEI care face inconjurul Facebook-ului

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 05:32

Aceasta pisica verde a fost gasita in Varna, un orasel de la Marea Neagra din Bulgaria. Dupa ce a fost descoperita, toata lumea a fost indignata ca cineva a vopsit-o in mod intentionat.

Aceasta pisica verde a fost gasita in Varna, un orasel de la Marea Neagra din Bulgaria. Dupa ce a fost descoperita, toata lumea a fost indignata ca cineva a vopsit-o in mod intentionat. S-a creat pana si un grup pe Facebook care condamnau acest act criminal!

In cele din urma, s-a descoperit ca mata doarme intr-un garaj parasit pe un morman de vopseluri de culoare verde. Faptul ca s-a alaturat de acele recipiente a facut ca pisica sa aiba aceasta culoare.

Se pare ca nu ii face rau si nici nu o deranjeaza culoarea pentru ca pisica continua sa doarma tot acolo. Nu se stie totusi cat de rau ii poate face pe termen lung, caci nu s-a determinat cat de nocive sunt componentele chimice din aceale vopseluri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii