Nu era multumita de look-ul ei si si-a facut transplant de sprancene si gene! Uite cum arata aceasta femeie acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:18

Operatiile estetice nu mai reprezinta o noutate in ziua de astazi, iar tot mai multi oameni, atat femei, cat si barbati, apeleaza la ele pentru a-si modifica si ajusta diferite parti ale corpului.

Cele mai noi interventii de acest gen sunt transplantul de sprancene si gene. Procedura prin care se realizeaza este asemanatoare cu cea folosita in transplantul de par.

In cazul transplantului de sprancene, tratamentul se face cu anestezie locala, pacientul fiind mentinut treaz. Medicul recolteaza foliculi de par din spatele urechilor, iar dupa o scurta prelucrare acestia sunt implantati in sprancene si pozitionati in asa fel incat aranjamentul lor sa imite o crestere naturala.



Nu se realizeaza nicio incizie si nu este nevoie de copci. Costul procedurii variaza in functie de numarul de fire de par folosite si se invarte in jurul sumei de 3.000- 5.0000 euro.

In cazul transplantului de gene este recoltata o grefa de scalp din partea din spate a capului. Aceasta este prelucrat de un specialist, care o imparte in mici fasii foarte subtiri.

Ulterior acestea sunt implantate in partea superioara a pleoapelor.
Interventia dureaza intre 3 si 4 ore si costa in jur de 5.000 de euro.

Iata si cum arata o femeie inainte (stanga) si dupa ce si-a facut transplant de sprancene si gene:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.