,,Nu erau ca alți copii”. Detalii cutremurătoare din copilăria lui Mirel Dragomir și a surorii sale. Ce relație avea, de fapt, principalul suspect în cazul crimei de la Timișoara cu părinții săi

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 apr 2024, 18:16

Ce relație avea Mirel Dragomir cu părinții săi

Sursa: Facebook: Mirel Dragomir

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o cu bestialitate pe Andreea Morega. Apropiații susțin că tânărul și sora lui erau doi copii ținuți din scurt de către părinți.

Șocul a cuprins comunitatea din Pojejena de Sus în momentul în care au aflat că un consătean de-al lor este responsabil pentru uciderea Andreei Morega, studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara. Într-o comunitate mică unde legăturile sunt strânse, oamenii îl caracterizează pe Mirel ca fiind un tânăr liniștit. Cu toate acestea, cei care îl cunoșteau mai bine nu au fost total surprinși de tragedia care s-a petrecut.

Iată ce spun apropiații despre copilăria lui Mirel Dragomir și a surorii sale!

Detalii cutremurătoare ies la iveală din copilăria lui Mirel Dragomir

Potrivit Gândul, Mirel Dragomir era cunoscut pentru posesivitatea sa extremă, care a culminat cu agresarea fostei sale iubite, o fată din aceeași zonă. Acest incident ar fi fost și motivul pentru care tânăra l-ar fi părăsit.

Prietenii din copilărie ai agresorului relatează că acesta nu a avut niciodată o relație strânsă cu părinții săi, care, spun ei, au fost întotdeauna foarte severi și stricți în creșterea copiilor lor.

Citește și: „Era de o gelozie ieșită din comun” Ce detalii au ieșit la suprafață despre Mirel Dragomir, studentul din Timișoara care și-a ucis iubita, într-un acces de furie

Părinții celor doi, soții Dragomir, și-au dedicat viața pentru a-și susține copiii. Pentru a-i ajuta să-și continue studiile la Facultatea de Medicină, mama ucigașului a acceptat un loc de muncă în Austria, lucrând ca îngrijitoare la un cămin de bătrâni, notează sursa menționată anterior. În același timp, tatăl lor s-a ocupat de frumoasa lor gospodărie din satul Pojejena de Sus, aflat în județul Caraș-Severin. Însă, în momentul tragic al evenimentelor, mama ucigașului se afla în țară, lângă familia sa.

Șocul a fost imens în comunitatea din Pojejena de Sus când s-a aflat că Mirel este responsabil de oribila crimă din Timișoara. Locuitorii satului îl descriu pe Mirel drept un tânăr liniștit, care, de fiecare dată când se întorcea acasă, participa la slujba bisericii în fiecare duminică și făcea parte și din corul bisericii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cristina Bâtlan, mărturisiri cutremurătoare despre momentul când i s-a spus că fiul ei nu are șanse de supraviețuire „A fost cea mai mare traumă. Trăiam într-un labirint de unde nu știam care e ușa.”

Ce relație avea Mirel Dragomir cu părinții lui

Relația lui Mirel și a surorii sale cu părinții lor ar fi fost caracterizată de o atmosferă rece și tensionată, cu părinții lor exercitând mereu o disciplină strictă. O prietenă din copilărie a dezvăluit că tatăl și mama lor erau cunoscuți pentru abordarea lor severă și exigentă, care i-a ținut mereu pe cei doi copii din scurt.

„Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat”, a spus o prietenă de familie pentru Gândul.

Citește și: Boala psihică de care ar suferi Mirel Dragomir, criminalul Andreei! Psihoterapeut: "A întins-o pe pat și a plecat!"

În contextul relației distante pe care o avea cu părinții săi, Mirel era cunoscut în comunitate ca un tânăr introvertit, retras în propriul său univers. În plus, în familia lui, relațiile cu fetele erau considerate un subiect tabu, iar deschiderea către astfel de discuții era întâmpinată cu rezervă sau chiar respingere din partea părinților săi.

”Posibil să fi făcut asta și din lipsa comunicării cu părinții. Era datoria lor de părinți să vorbească cu el despre viață, să îi spună ce să facă în situația în care o fată nu îl acceptă, că viața lui nu se termină acolo ”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Andreea Morega, tânăra care aspira la un viitor luminos, a avut parte de un sfârșit îngrozitor, fiind ucisă cu zeci de lovituri de cuțit, majoritatea la nivelul gâtului, de către Mirel Dragomir.