Nu este de gluma! Pe cat este Ana-Maria Barnoschi de slabuta pe atat de "periculoasa". Ce a fost in stare sa faca in editia de astazi "Jumatatea mea stie"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 14 iul 2020, 14:11

Ana Maria Barnoschi, colega lui Liviu Varciu, pare slabuta si fragila... Situatia nu e insa deloc asa! Cand se pune pe treaba, Ana e capabila sa arunce o rafala de pumni precum un boxer profesionist!

Nu e gluma! Pe cat de slabuta si fragila o vedeti pe Ana Maria Barnoschi, colega lui Liviu Varciu, pe atat de "violenta si periculoasa" poate deveni! A dovedit-o recent, in emisiunea "Jumatatea mea stie" unde a participat impreuna cu Liviu.


Cate lovituri a reusit Ana Maria sa aplice vedeti doar diseara incepand cu ora 20.00, la emisiunea" Jumatatea mea stie", doar la Kanal D.


Intra pe WOWbiz.ro si vezi un video de exceptie!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.