„Nu este deloc meritul meu”. Fiica lui Ion Țiriac își câștigă de una singură existența în Dubai! Cu ce se ocupă Ioana Țiriac?

Autor: Andrei Costanda

Ioana Țiriac, fiica lui Ion Țiriac stabilită în Dubai

Sursa: Forbes & Instagram

Ioana Țiriac, fiica miliardarului Ion Țiriac, își construiește cariera în domeniul imobiliar din Dubai, deși ar putea trăi din averea impresionantă a tatălui ei.

Ioana Țiriac, fiica celebrului miliardar Ion Țiriac, a ales să își construiască propriul drum profesional în ciuda averii uriașe a tatălui său. La 27 de ani, Ioana muncește în Dubai ca agent imobiliar, demonstrând astfel că valorile și educația primite au avut un impact semnificativ asupra alegerilor sale de viață.

Carieră de succes în domeniul imobiliarelor

Născută din relația lui Ion Țiriac cu jurnalista egipteană Sophie Ayad, Ioana a avut ocazia să trăiască și să studieze în Statele Unite ale Americii.

După finalizarea studiilor, a decis să se mute în Dubai, un centru economic și cultural în plină dezvoltare. Deși în trecut își exprimase dorința de a urma cariera mamei sale în jurnalism, Ioana a ales în cele din urmă să se dedice domeniului imobiliar. Această decizie se dovedește a fi una inspirată, având în vedere că Ioana a fost recunoscută drept un „Superstar” în domeniul imobiliar din Dubai.

Mama sa, Sophie Ayad, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu Ioana alături de alți agenți imobiliari de top, exprimându-și mândria față de realizările fiicei sale. În plus, Ioana vizitează România cât de des poate, rămânând conectată la rădăcinile sale. În urmă cu trei ani, a organizat „Bucharest Fashion Charity Show” la Stejarii, complexul de lux deținut de tatăl său în București. Evenimentul a fost un succes, demonstrând abilitățile sale organizatorice și dorința de a contribui la comunitatea din care face parte.

Citește și: Detalii terifiante din ancheta crimei de la Brăila! Unde a fost descoperit ADN-ul suspectului care ar fi ucis-o pe dentista Marina Gavril

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: „Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul!”. Gabi Bădălău, adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Claudia Păstrășcanu, fosta membră Exotic

Ion Țiriac: „Nu este deloc meritul meu”

Ion Țiriac, cunoscut pentru discreția sa, a declarat că este important pentru un copil să crească într-un mod logic și normal, subliniind că Ioana a învățat de la o vârstă fragedă că întotdeauna există persoane care au nevoie de ajutor.

Această mentalitate i-a fost de folos Ioanei în dezvoltarea sa personală și profesională.

„Cred că un copil norocos este cel care are posibilitatea să crească într-un mod logic și normal. Faptul că a învățat de la o vârstă fragedă că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mare decât ea de anumite lucruri i-a fost de folos. Evenimentele pe care le organizează acum le face pe cont propriu, chiar dacă noi, eu și mama ei, am fost alături de ea...

nu este deloc meritul meu”, a declarat Ion Țiriac la acea vreme.

Chiar dacă își câștigă proprii bani, Ioana beneficiază și de cadouri luxoase din partea tatălui său. Cu trei ani în urmă, de Crăciun, a primit o mașină în valoare de 350.000 de euro, un gest ce reflectă afecțiunea și sprijinul continuu al tatălui său.

Sophie Ayad l-a cunoscut pe Ion Țiriac în 1994, pe când acesta locuia în Germania și era proprietarul unor turnee de tenis importante. Deși diferența de vârstă dintre ei era semnificativă, relația lor a fost una plină de respect și colaborare. Din această relație s-au născut doi copii, Karim Mihai și Ioana Natalia.

Ion Țiriac are trei copii cu două femei: Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad. Mikette i-a dăruit un fiu, Ion Alexandru Țiriac, iar Sophie are doi copii cu Țiriac, pe Ioana și pe Karim. Deși trăiesc în țări diferite, toți trei au o relație specială cu tatăl lor, păstrând legături strânse și demonstrând astfel importanța valorilor familiale.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!