Nu este o gluma - In Beijing chiar exista un supererou. Afla cum si-a facut aparitia! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:03

Aparitie ciudata in Ajunul Craciunul in Beijing, un supererou costumat exact ca in filme a impartit almente, rechizite si in unele cazuri bani celor fara adapost sau celor care nu au ce manca.

Problema este ca nimeni nu stie cIne se ascunde in spatele acestei masti albastre. Ea se auto-descrie "Femeia Rosebud" si are un blog in China, dar a fost fotografiata doar de cateva ori. Misterul aspectului ei fizic a stranit curiozitatea mass-mediei locale si a tuturor celor care au auzit de pe net.

In momentul livrarii alimentelor femeia purta o masca albastra, colanti negri, o pelerina si un top care ii scoate in evidenta bustul.
Ea are pana in momentul de fata 7000 de fani, care ar da orice ca sa-i afle adevarata identitate, insa deocamdata nimeni nu stie nimic despre misterioasa femeie din Beijing. O poti vedea mai bine in galeria foto atasata mai jos.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.