Nu este o gluma! Si-a UIMIT stapanii: gaina care stie sa numere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:43

Nu este o gluma: o simpla gaina si-a uimit proprietarii cu abilitatea ei de a numara.

In clipul video de mai jos se observa cum animalul, pe nume JJ, stie sa numere cu exactitate cate inimi vede pe fiecare carte de joc in parte.

 

Helen, cea care o ingrijeste, spune ca a descoperit abilitatea uimitoare a inaripatei dupa ce a auzit zvonuri potrivit carora gainile pot fi antrenate sa faca diferite trucuri.

 

"Important e sa o inveti treptat si sa nu petreci prea mult timp in fiecare zi facand aceasta activitate.

Trebuie sa fie distractiv si pentru ea, altfel isi pierde interesul. In fiecare zi o separ de celalalte gaini si stau cu ea 2-3 minute pentru a ne juca. Ii rasplatesc abilitatile oferindu-i graunte. Ce e interesant este ca si ceilalti pui se uita extrem de atenti in acele momente si par interesati sa incerce si ei", a declarat femeia.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Dupa cateva luni de antrenamente, gaina a ajuns sa stie sa numere pana la 7. "Pana la Craciun speram sa o facem sa numere pana la 10", a mai spus Helen.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.