Nu este o gluma! Vreti o vacanta in care sa nu platiti cazarea? Acum se poate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:04

Da, ati citit bine! Cazare gratis, in Grecia, 7 zile! O astfel de reducere vine din partea unei agentii de turism din capitala. Nu platiti cazarea, ci doar transportul cu autocarul.

Asa ca un sejur pe plajele insorite ale Eladei ajunge sa coste intre 65 de euro si 95 de euro de persoana, in functie de insula aleasa. Practic, veti scoate bani din buzunar doar pentru drum.

 

Ca sa beneficiati de aceasta oferta, exista o singura conditie. Cand va intoarceti din vacanta trebuie sa le spuneti reprezentantilor agentiei parerea dumneavoastra despre locul de cazare. Daca v-a placut sau nu, daca are plusuri, dar mai ales minusuri.

Veti testa locul de cazare, ca si cum ati fi un agent de turism.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Alte agentii au o oferta la fel de interesanta: platiti un singur loc si merg doua persoane. Si

nu doar Grecia e la reducere, ci si Turcia. Cei care vor sa simta briza marii de pe litoralul turcesc, au si aici oferte pe masura.

 

Si daca aveti copil, nu veti face nici o cheltuiala in plus. Agentiile de turism se ofera sa-i plateasca tot sejurul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.