“Nu este primul bărbat cu bani care apare în viața mea” Daniela, adevărul despre relația cu artistul Culiță Sterp

Author: Diana Bostan
Actualizat: 19 oct 2023, 09:42

Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp

Sursa: Instagram- Daniela Iliescu

Iubita lui Culiță Sterp a fost luată la rost de către urmăritori. Aceștia i-au reproșat faptul că ar ”profita” de banii și de faima artistului. Daniela a ținut să le dea peste nas cârcotașilor.

Culiță Sterp și Daniela au o relație specială. Cei doi se știu din liceu și chiar dacă viața i-a purtat pe drumuri diferite, cei doi s-au reîntâlnit peste ani, iar acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. 

Logodnica lui Culiță Sterp a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu artistul

Daniela este extrem de activă în mediul online, acolo unde postează diferite fotografii și videoclipuri din vacanțele sale, idei de ținute, sfaturi de beauty, dar și sfaturi din viața de mămică.

Se pare că nu toți iau în considerare partea bună a postărilor sale și spun despre aceasta că se bucură de banii și de faima logodnicului său.

Citește și: Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

Iubita lui Culiță Sterp s-a săturat de toate aceste afirmații și a dat cărțile pe față.

Aceasta a postat un videoclip pe contul său de TikTok, în care susține că artistul nu este primul bărbat cu bani din viața sa, dar cu toate acestea Daniela nu vrea să depindă de nimeni. Iubita lui Culiță susține că are propria afacere și foarte multe colaborări, motiv pentru care dispune de proprii bani.

Citește și: După trei ani de relație cu Culiță Sterp, iubita lui a făcut anunțul: „Suntem în punctul în care” Secretul dezvăluit de logodnica sa

Nu vă imaginați că, Culiță e primul bărbat cu bani care apare în viața mea, că v-aș minți dacă aș spune asta. Pe mine nu m-au interesat chestiile astea niciodată. Dacă m-ar fi interesat asta și aș fi vrut să stau doar pe banii lui, nu m-aș mai fi strofocat să-mi fac o afacere, să fac colaborări ”, a dezvăluit Daniela, iubita lui Culiță Sterp.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Daniela a fost deranjată de comentariile din mediul online

Deși nu vrea să se lase afectată de comentariile răutăcioase la adresa ei, logodnica lui Culiță Sterp are și momente când izbucnește. Cu toate acestea, Daniela este mândră de ce a realizat până la această vârstă.

Citește și: Culiță Sterp și Daniela, vacanță în Cinque Terre! „Am plecat doar noi doi”

Sunt mândră de mine așa cum sunt eu. Și toate astea, cum că stau cu Culiță pentru bani, că l-am luat, că l-am despărțit, sunt doar rezultatele acțiunilor unor anumite persoane de a vă face să aveți o părere greșită despre mine.

Este o persoană care a avut acest interes, ca voi să aveți părerea asta despre mine ”, a mai adăugat Daniela Iliescu.

Citește și: ,,Ce să fac acum?! S-a dus’’. Ce a pățit Culiță Sterp în vacanță! Artistul a rămas fără cuvinte când a văzut ce a făcut fiul său

Daniela și Culiță Sterp sunt împreună de câțiva ani și au împreună un băiețel pe nume Milan. Cei doi îndrăgostiți au dat de înțeles că urmează să facă marele pas și să se căsătorească. În cadrul emisiunii „Online Story By Cornelia Ionescu”, Daniela Iliescu a susținut că pregătirile de nuntă sunt în toi, însă fără a oferi prea multe detalii despre marele eveniment. 

Citește și: Cum au fost surprinși Culiță Sterp și iubita lui, în timp ce se pregăteau să plece în vacanță: „Ne-am întâlnit întâmplător”

Culiță Sterp și Daniela se cunosc din perioada liceului, iar artistul era încă de atunci îndrăgostit de ea. După liceu, Daniela a plecat în SUA, iar drumurile lor s-au separat. După ce artistul a trecut printr-o căsnicie eșuată, cei doi s-au reîntâlnit și au decis să-și dea o șansă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.