Nu esti sigura ca iubitul tau iti este fidel? Afla ce zodii sunt predispuse la inselat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:24

Adevarul este ca orice zodie este predispusa la inselat, fiindca orice persoana poate sa faca greseli. Inainte sa te panichezi, trebuie sa afli ce l-ar putea face pe iubitul tau sa te insele! Astrele iti dezvaluie acest lucru.

Berbec

Berbecii au un ego incomensurabil si simt nevoia de atentie tot timpul. Cand flirteaza practic ei testeaza terenul insa in momentul in care lucrurile devin serioase, berbecii nu se incumeta sa inceapa o relatie. Un berbec te va insela daca ii faci si tu asta.

Taur

Taurii sunt cunoscuti pentru loialitatea lor, insa cu siguranta se vor razbuna daca le esti infidela sau daca suspeceteaza ca te vezi cu altcineva.

O alta situatie in care taurii ar putea insela este atunci cand primesc foarte putina afectiune. In acest caz ei cauta sa-si aline singuratatea cu altcineva.

Gemeni

In cazul gemenilor nu dorinta este factorul care ii determina sa insele. Mai degraba te vor insela intelectual, avand conversatii intime cu o alta persoana. Pentru acestia este excitant. De asemenea daca se simt neglijati, gemenii vir cauta atentie in alta parte.


Rac

Nativii in rac sunt persoane loiale care isi fac mustrari de constiinta daca au gresit cu ceva asa ca motivatia pentru inselat nu este foarte mare. Daca acest lucru se intampla, racii simt ceva pentru cealalta persoana. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta