„Nu există tratament pentru mama. Să-i prelungesc viața”. Motivul real pentru care Oana Roman a fost nevoită să o interneze pe Mioara Roman

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 apr 2023, 15:54

Oana Roman a fost nevoită să schimbe centrul de recuperare în care mama ei fusese internată

Sursa: Facebook

Ceva timp, Mioara Roman a mers de mai multe ori la spital, din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, iar Oana Roman i-a fost alături la orice pas. Recent, aceasta a făcut declarații mai puțin știute despre boala de care suferă mama ei.

Oana Roman a fost nevoită să își interneze mama într-un centru de recuperare, deoarece problemele de sănătate pe care aceasta le avea s-au agravat. Conform spuselor fostei soții a lui Marius Elisei, viața mamei sale depindea de această hotărâre.

Oana Roman, obligată de situație să o interneze pe Mioara Roman la un centru de recuperare

Oana Roman a fost nevoită să schimbe centrul de recuperare în care mama ei fusese internată, deoarece nu beneficia de tot ceea ce avea nevoie.

Din nefericire, Mioara Roman suferă de o afecțiune care nu are tratament și care necesită îngrijiri speciale.

Cu toate că a durat ceva timp până a găsit ceea ce avea nevoie mama ei, aceasta se declară mulțumită de decizia pe care a luat-o.

„A fost cea mai bună decizie pe care puteam să o fac pentru ea (n. red. Să o interneze într-un centru de recuperare) din două motive: să-i prelungesc viața și să-i prelungesc viața în demnitate.

(...)

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei sunt în pragul unei noi împăcări? Ce spune vedeta despre relația pe care o are în prezent cu fostul partener

Din păcate, aceste degenerări cognitive sunt foarte rapide, ele avansează foarte rapid, iar știința încă nu a descoperit nicio modalitate de a le ține în loc sau de a le da înapoi.

Lucrurile au evoluat rapid, din păcate”, a povestit aceasta, în cadrul unui podcast.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Prețul ridicat de care Mioara Roman are nevoie în fiecare lună

Pentru ca Mioara Roman să poată să stea în centrul de recuperare respectiv, trebuie plătită, în fiecare lună, o sumă de mii de lei.

Chiar dacă Oana Roman nu a spus care este suma plătită lunar, a mărturisit că prețurile pornesc de la 3.500 de lei.

Fiica lui Petre Roman a fost nevoită să își mute mama la alt centru de recuperare, după ce aceasta căzuse și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, iar fostul centru nu avea cum să o îngrijească în urma celor întâmplate.

Cu toate acestea, Oana Roman este extrem de mulțumită de decizia aceasta, deoarece susține că este o diferență foarte mare între cum a ajuns la centrul actual și cum se prezintă acum. Mai mult decât atât, problema centrului a reușit să fie rezolvată cu ajutorul unui prieten de-al Oanei.

Citește și: Oana Roman, noi dezvăluiri despre motivul despărțirii de Marius Elisei: "Puteam să mă mărit cu altul"

„Norocul a fost că Dumnezeu îmi deschide căi și mă ajută să rezolv probleme în mod constant”, a mai spus Oana Roman.

La începutul acestui an, după ce s-a despărțit de Marius Elisei, Oana Romana  declarat că sora ei, Catinca, nu vine să își vadă mama, lucru ce o deranjează și care a făcut-o să se distanțeze de ea.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?