”Nu faci decât să fragmentezi iubirea” Deea Maxer, mesaj cu subînțeles pentru iubitul său. Ce ar trebui să facă Robert Drilea pentru a menține flacăra iubirii aprinsă

Author: Diana Bostan

Mesaj cu subînțeles postat de Deea Maxer

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer și Robert Drilea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După divorțul de Dinu Maxer, vedeta a văzut cum este să iubești, din nou, la intensitate maximă.

Deea Maxer a surprins pe toată lumea cu ultima postare făcută pe contul său de Instagram. Vedeta a postat un mesaj cu subînțeles, mesaj ce face trimitere la modul în care și-ar dori să fie iubită.

Șatena a postat un mesaj cu subînțeles pe contul său de Instagram

Fiind o fire pasională, Deea Maxer a simțit faptul că între ea și fostul soț a intervenit monotonia, motiv pentru care au luat decizia comună de a divorța.

Cei doi își doreau lucruri diferite de la viață și au început să simtă iubirea diferit.

Citește și: Cum răspunde Deea Maxer oamenilor care o vorbesc de rău ”Ajungi în viață în momentul ăla” Vedeta și-a schimbat modul de gândire în urma divorțului

După divorț, Deea Maxer și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Drilea, un tânăr antreprenor.

Cei doi au o relație de mai bine de jumătate de an și nu exclud posibilitatea unei căsătorii în viitorul apropiat.

Deși este fericită, vedeta a postat un mesaj ce i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Deea Maxer a postat un mesaj despre iubire, despre modul în care o femeie ar trebui iubită. Urmăritorii s-au gândit că acesta poate fi un reproș la adresa fostului soț, dar și un sfat pentru actualul iubit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deea Maxer a postat mesajul în secțiunea Instastory

”O femeie se iubește cu totul și fără pauze de respirat. Poate numai atunci când îți tragi răsuflarea și continui. Continui să o iubești și să o descoperi. Să descoperi toate celelalte femei care trăiesc în ea și pe care trebuie să le accepți ca fiind una și aceeași.

Pe femeia de lângă tine nu o poți adora curat și sincer decât atunci când iubești toate femeile într-una singură. Dacă alegi și separi nu faci decât să fragmentezi iubirea, să o sugrumi. Să o falsifici și să încerci să ”cumperi” la un preț redus, fericirea”, a fost mesajul postat de Deea Maxer, în secțiunea Instastory.

Citește și: Schimbare de look pentru Deea Maxer ”A băgat foarfeca în el și a tăiat o grămadă” N-o să-ți vină să crezi cum arată acum vedeta

Vedeta este o fire cameleonică, cu foarte multe pasiuni și foarte multe activități. Aceasta și-ar dori ca Robert să-i înțeleagă toate aceste stări și să o cunoască în toate ipostazele. Artistei nu-i place monotonia și își dorește ca în relația cu Robert Drilea să experimenteze și să călătorească cât mai mult.

La rândul său, Robert Drilea are grijă să mențină flacăra iubirii aprinsă prin diverse gesturi față de partenera lui.

Aceștia au grijă să petreacă momente de calitate împreună, dar să-și arate și aprecierea unul față de celălalt, prin cadouri simbolice. Cei doi au mers deja în mai multe vacanțe împreună, iar Robert are grijă care iubita sa să primească cât mai multe buchete de flori, lucru de care are grijă personal.