Nu gandesc? Ies imbracati ASA pe strada, desi zapada este CAT CASA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

O fi zapada cât casa, dar obrazul subtire cu suferinta se tine. Chiar daca mai tusesc, fac guturai sau ajung acasa cu sosetele ude, pentru tineri, prioritatea numarul unu e sa fie la moda!

Un pic de portocaliu, ceva rosu, geaca subtire de piele si musai blugi gauriti. Uite-asa se face cararea prin nameti! Am gasit un tanar la -3 grade si el tocmai a iesit de la dus. Ori vrea sa impresioneze, ori sufera de caldura.

Iarna nu e ca vara, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa arati bine. Oricat de frig ar fi, nu conteaza, trebuie sa rezisti! Un alt tanar ne explica de ce nu se incheie la geaca si fara caciula- vrea sa le ataraga atentia fetelor.



Pentru copii nu prea conteaza moda, ci distractia! Ioana a asteptat zapada 2 luni. Acum nu se mai da dusa din parc. Nu o intereseaza cum ii sta caciula sau cat de ude sunt manusile, distractia e mult prea mare.
##VIDEO100337##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.