Nu i-a convenit ca iubita a ramas insarcinata si urma sa devina tatic. Ce i-a facut tinerei cand a aflat vestea, a socat milioane de oameni

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:48

Nu i-a convenit ca iubita a ramas insarcinata si el urma sa devina tatic. Ce i-a facut tinerei gravide in opt luni, a socat milioane de oameni.

Era atat de disperat sa nu devina tata incat a recurs la un gest abominabil fata de iubita lui care mai avea putin si nastea. Eren Toben in varsta de 20 de ani si-a dus iubita, Maria Peiner in varsta de 19 ani intr-o padure impreuna cu un fost coleg de scoala, Daniel Mueller.


Sub pretextul ca merg la cumparaturi pentru bebelus, cei doi au ademenit-o pe fata, au dus-o intr-o padure, au injunghiat-o si apoi au turnat benzina peste ea.


Toben si prietenul lui au fost condamnati la 14 ani de inchisoare pentru crima.Judecatorul care i-a condamant pe cei doi a dezvaluit ca viitorul tata voia sa fie liber de orice obligatie si crima era solutia perfecta.

Maria era insarcinata in opt luni si abia astepta sa devina mamica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”