NU I-A FOST RUSINE? A facut baie in vazul tuturor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 02:10

Satul de vremea mohorata din ultimele zile si pus pe distractie, un sibian s-a balacit dezinvolt in raul Cibin in vazul tuturor.

Aglomeratia din zona sau apa tulbure conteaza prea putin atunci cand esti pus pe fapte mari. Dezbracat la bustul gol, tanarul coboara pe malul apei cu bicicleta, iar apoi isi ia avant si se arunca in rau. Apa nu este, insa, foarte adanca, iar sibianul simte acest lucru pe propria piele. Nu se lasa insa cu una, cu doua. Se intoarce dupa bicicleta din dotare si se hotaraste sa faca vreo cateva ture.
Sa se fi racorit prea mult ssi isi doreste acum sa se incalzeasca.

Spectacolul e, insa, departe de a se termina. In claxoanele masinilor si uralele celor de pe margine, tanarul face si o demonstratie de forta. Si daca tot a facut dus si baie pe gratis, tanarul se hotaraste sa profite la maxim de tot ce are la indemana. Asa ca se apuca sa-si spele si bicicleta.


Intr-un final, dupa ce s-a racorit bine, tanarul incearca sa iasa din apa printr-un canal de colectare. Dupa ce isi da seama ca traseul este alunecos, isi ia bicicleta in spate si iese in strada ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.