Nu-i mai merg afacerile! Dinu Patriciu, pierdere de 9 milioane de euro

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Inca o gaura in buzunarul magnatului! De parca nu ar fi de ajuns ca sotia ii cere jumatate din avere si despagubiri pentru suferinta pricinuita!

Priviti ce bijuterie de iaht! Intruchiparea unui lux pe care, se pare ca Dinu Patriciu nu si-l mai permite. Darling Danama, iaht cumparat in 2011 si care purta numele celor trei femei din viata lui: Dana, sotia, Ana si Maria, fiicele, a fost vandut! Suma initiala a licitatiei a fost de 44 de milioane de euro, in final au ramas, insa, doar 35, potrivit wowbiz.ro.

Pare-se ca nici nu au mai contat amintirile care-l legau de iaht.

In 2011 alaturi de sotie si de fiice, Dinu Patriciu a participat la inaugurarea bijuteriei. Uitati cat erau de fericiti! Nimeni nu ar fi crezut ca o astfel de familie s-ar putea destrama. Iata, insa, ca dupa doi ani, iahtul s-a dus pe apa sambetei, iar Dinu Patriciu se afla in plin scandal de divort.

Unde mai pui ca nevasta nu-i da pace, financiar vorbind. Pe langa jumatate din averea magnatului femeia mai cere niste bani.
10 milioane si jumatate de euro. Suma, spune Dana, ar trebui sa compenseze suferintele prin care ar fi trecut de-a lungul casniciei cu magnatul.

Doar ca exista o problema! Sotia magnatului zice ca nu are de unde plati cele cateva zeci de mii de euro pentru taxa de timbru. Drept urmare, daca isi mentine pretentiile colosale, Dana va trebui sa vireze niste bani si in bugetul statului. Altfel se va alege cu buza umflata.


##VIDEO79744##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”