La Enisala, pana si bucatele pescaresti va vor merge la suflet. Iar dobrogenii stiu sa împleteasca armonios ospitalitatea romaneasca si cele mai frumoase povesti. Colegii mei, George Mihai si Cosmin Ciobanu va întreaba, ca-n fiecare vineri
Am ajuns la cetatea Enisala, construita acum mai bine de sapte veacuri de catre genovezi si re-cladita mai apoi, pe la 1400, de catre Mircea cel Batran. Cetatea a fost amplasata in mod special aici, sus.
Taram legendar aici, la Enisala. Plin de istorie. E minunat ca oamenii pastreaza, inca, destule marturii despre vremurile apuse. La fel de minunat este ca exista si oameni care fac altele, le construiesc de la zero.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii
"Aproape la fiecare pas, ma rog, impropriu spus pas, ca suntem in barca, ti se ofera, asa, cate-o ocazie sa importalizezi o amintire de neuitat.
Majoritatea clientilor care vin, tot la fel, cu aparate, fotografii si de-aceeaa am vrut s-avem si-o lotca mai mica, sa mergem mai incet, sa poata sa importalizeze tot ce pot vedea pe traseu. ”, spune ghidul taramului de vis.
„Am incercat sa combinam aproape toate stilurile care sunt in Dobrogea, turcesc, tataresc, lipovenesc, grecesc… E important de spus ca la numai 55 de euro poti sa te bucuri de servicii all-inclusive si la un standard de calitate ridicat chiar si aici, asa, ai spune, intr-o margine de lume, aproape.”