„Nu-i voi lăsa pe ruși să-mi fure viitorul!„ Cu o zi înainte să îmbrace rochia de mireasă, casa Dariei din Vinița a fost distrusă în totalitate

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 18 iul 2022, 22:33

Povestea Dariei, mireasa de la Vinița

Sursa: Facebook Ukraine UA

În urma atacului cu rachete de la Vinița, Daria și-a pierdut casa. Ce nu au reușit rușii să-i fure tinerei ucrainence este speranța că binele va învinge răul și omul drag alături de care și-a jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Pe lângă vieți furate, atacul cu rachete de la Vinița a lăsat în urmă și pag

ube materiale. Cu o zi înainte de ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața ei, Daria și-a pierdut casa. Povestea Dariei, o tânără din Ucraina, a fost prezentată de presa ucraineană ca fiind o fărâmă de speranță în războiul nedrept pe care rușii l-au pornit în data de 24 februarie 2022. 

Citeste si: Lacrimi amare la căpătâiul Lizei, fetița ucisă în atacul cu rachete de la Vinița. Imaginea sfâșietoare a durerii pe care rușii o lasă în urma lor

Cu o zi înainte de nuntă, o tânără din Vinița și-a pierdut casa 

 

Daria este o tânără din Ucraina, victimă a războiului nedrept pe care rușii l-au pornit împotriva ucrainenilor în data de 24 februarie 2022.

Cu o zi înainte de ceea ce ar fi trebuit să fie cea mai fericită zi din viața ei, Daria și-a văzut casa distrusă. Atacul cu rachete de la Vinița, în care și-au pierdut viața 24 de persoane, iar alte 200 au fost grav rănite, a făcut și pagube materiale. 

Este și cazul Dariei, o tânără din Ucraina, care și-a văzut casa părintească făcută praf, în numai câteva minute.

Daria și soțul ei se numără printre supraviețuitorii atacului cu rachete de joi care a lovit centrul orașului ucrainean Vinița, atac cu rachete Kalibr lansate de ruși din Marea Neagră, de pe un submarin.  

Două rachete Kalibr, lansate de pe un submarin rusesc din Marea Neagră, au lovit joi centrul orașului Vinița. Printre clădirile distruse se numără un centru comercial, blocuri de locuințe, dar și un centru medical. 

 

Bilanțul victimelor atacului cu rachete de la Vinița este unul devastator. Până acum 24 de persoane și-au pierdut viața, dintre care doar 6 au putut fi identificate, iar alte zeci sunt date dispărute. 

Potrivit Serviciului de Stat de Urgență, 66 de persoane, inclusiv trei copii, au fost rănite în urma atacului din 14 iulie din centrul orașului Vinița. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daria se numără printre supraviețuitorii atacului. Ea a suferit doar pagube materiale, casa părintească fiind distrusă în totalitate chiar sub ochii ei, cu doar o zi înainte de nuntă.  

Citeste si: „Am văzut-o pe Liza moartă, dar vrem să ne amintim de ea vie...” Bilanț devastator al vicimelor în urma atacului cu rachete de la Vinița

Ucrainenii speră că binele va învinge răul  

Primul gând al Dariei și al celui alături de care urma să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu a fost să-și anuleze ceremonia religioasă în urma atacului devastator care a avut loc joi în regiunea Vinița din Ucraina, atunci când rachete Kalibr lansate de ruși de la bordul unui submarin aflat în apele Mării Negre au luat zeci de vieți nevinovate. 

Una dintre rachetele lansate de ruși a căzut la nici 100 de metri de casa părintească a Dariei, cea care urma să îmbrace în scurtă vreme rochia de mireasă. 

Dacă inițial Daria și partenerul său s-au gândit să anuleze ceremonia, gândul de a nu-i lăsa pe ruși să le fure viitorul a fost mai puternic. 

Cu speranța în suflet că binele va învinge răul, la numai o zi după ce au supraviețuit atacului devastator cu rachete de la Vinița, Daria și partenerul ei și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. 

Daria a îmbrăcat rochia albă de mireasă și s-a fotografiat printre ruinele casei părintești, iar pozele au fost preluate de publicația Ukraine UA, care i-a făcut publică povestea. 

Citeste si: „Măcelarul de la Bucha”, binecuvântat de Biserica Ortodoxa Rusă! El este comandantul care a ordonat violurile si crimele de lângă Kiev