„Nu iau iubirea ca pe un rol”. Ce a postat Antoni la scurt timp după ce a remarcat apropierea dintre Rebecca și Bogdan

Autor: Diana Ghita

Lui Antoni nu par să-i pice bine gesturile dintre Rebecca și Bogdan

Sursa: Instagram rosa_antoni12; Captură Kanal D

După ce ediția de vineri din emisiunea „Casa iubirii” a luat sfârșit, iar Rebecca și Bogdan au avut un moment de tandrețe în camera roșie, Antoni a postat un mesaj cu subînțeles pentru concurentă.

În a doua parte a ediției de astăzi din show-ul matrimonial „Casa iubirii”, Bogdan și Rebecca s-au întâlnit în camera roșie, unde bruneta l-a strâns tare în brațe pe tânăr. După acest moment, în casa băieților au izbucnit niște tensiuni care l-au avut în centru pe Antoni.

Cum a reacționat Antoni vizavi de apropierea dintre Rebecca și Bogdan

După eșecul pe care l-a avut cu Ștefania, Antoni s-a arătat interesat de Rebecca, iar aceasta, la rândul ei, a dezvăluit că îl place. Însă, cu toate acestea, bruneta și-a dorit să-l cunoască și pe Bogdan.

Deși, în episodul des astăzi, Antoni a declarat că nu îl deranjează apropierea dintre Bogdan și Rebecca, gesturile lui dau de înțeles altceva, întrucât, după ce a aflat despre îmbrățișarea celor doi, din camera roșie, nu a părut să fie indiferent.

„De când a început alegerea asta între mine și Bogdan, ea și-a exprimat dorința că vrea să ne cunoască pe amândoi, automat, cu amândoi poate avea gesturi tandre.(...) Eu de la bun început am fost conștient de lucrurile astea”, a spus Antoni.

Însă Bogdan, care a tras alte concluzii din comportamentul lui, a ținut să-l contrazică: „Dacă nu era deranjat, nu se mai agita”.

Citește și: Antoni, afectat de apropierea dintre Rebecca și Bogdan? „De la bun început am fost...”. Ce au remarcat ceilalți concurenți din „Casa iubirii”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Ce a postat Antoni după ce a văzut că Rebecca se apropie de Bogdan

Se pare că, în cele din urmă, Bogdan a dedus corect, întrucât Antoni a făcut, în urmă cu doar câteva ore, un alt gest care i-au dat de gol sentimentele față de Rebecca. Acesta a postat, pe pagina lui personală de Instagram, un scurt story pe fundalul căruia a atașat o piesă de dragoste.

Concurentul pare să fi ales cu grijă melodia, întrucât versurile pe care le-a atașat clipului de pe Instastory dau de înțeles că, deși încearcă să pară un tip misterios și inabordabil, nu poate ascunde ceea ce simte pentru frumoasa brunetă.

Citește și: Rebecca, mesaj cu subînțeles pentru Antoni? „Mă atragi în vraja ta”. Clipul cu care concurenta de la „Casa iubirii” a pus pe jar internetul

Prin urmare, prin folosirea unui fragment din melodia „Dansăm”, cântată de Randi, Antoni pare să-i fi transmis Rebeccăi un mesaj cu subînțeles. Cu toate că tânărul a încercat să nu schițeze vreo expresie care să-l de a de gol, piesa a fost destul de grăitoare.

„Nu sunt un bun actor Nu iau iubirea ca pe un rol

Ne zâmbim, iubim”, sunt câteva dintre versurile cântecului ales de Antoni.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.