''Nu ignorați apelul meu!'' Mădălin Ionescu, în lacrimi! Ce a pățit prezentatorul la doar câteva zile după înmormântarea socrului

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 mar 2024, 22:33

Mădălin Ionescu

Sursa: wowbiz.ro

Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi. După decesul socrului său, o altă ființă din viața prezentatorului are probleme. Iată despre cine este vorba.

Veștile rele nu încetează să apară în viața lui Mădălin Ionescu. În urmă cu câteva zile, prezentatorul și-a înmormântat socrul, iar acum, acesta le-a dezvăluit urmăritorilor săi că se confruntă cu o altă situație dificilă, o altă ființă din viața sa are probleme. Iată despre cine este vorba!

Citește și: Cristina Șișcanu, în doliu! Una dintre cele mai dragi ființe din viața ei s-a stins din viață: „Să te odihnești în pace”

Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi 

Mădălin Ionescu a încercat să se abțină, însă emoțiile au fost prea mari și a izbucnit în lacrimi, după ce a dezvăluit că Thor, animăluțul său de companie, are probleme de sănătate.

Prezentatorul a mărturisit că animăluțul este foarte bolnav, cățelul a avut nevoie de internare și ia peste 15 pastile pe zi, dar fără rezultat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Mai mult, Mădălin Ionescu a declarat că unii medici i-au recomandat să îl eutanasieze, pentru că se chinuie prea mult, dar acesta nu poate să facă acest lucru. Prezentatorul a mai adăugat că dacă câinele său se stinge din viață, nu o să mai poată să își ia vreun câine vreodată.

Citește și: Mădălin Ionescu, surpriză de zile mari pentru Cristina Șișcanu! „Am emoții” Soția prezentatorului a rămas fără cuvinte când a văzut ce cadou a primit

„Mă confrunt cu un nou moment greu… Vă rog să nu ignorați apelul meu… Din păcate, mă confrunt cu altă situație dificilă. Thor(n.r. câinele său) este foarte bolnav. Deși l-am internat mai multe zile și îi administrez peste 15 pastile pe zi, din păcate, îi este din ce în ce mai greu.

Și tahicardic, are probleme mari cu inima. Pe lângă artroza lui și acest carcinom tiroidian care i-a dat peste cap tot organismul, poate să mănânce și un vițel și nu asimilează nimic.(…)

Stomacul este praf. Are o viață de chin în acest moment, sunt medici care m-au sfătuit sa îi administrez acea injecție și nu pot să fac asta. N-o să mai pot să-mi iau câini niciodată după el. Iertați-mă, probabil sunt sub influența unor emoții deosebite în această perioadă.

Încă o dată, vă rog să vă gândiți bine când vă luați câine. Trebuie să aveți o disponibilitate sufletească enormă, pe lângă posibilități financiare.

Iar când vine clipa bătrâneții și a momentului final, este cumplit, pentru că aceste ființe nevinovate ne iubesc necondiționat. La oameni se întâmplă foarte rar lucrul ăsta”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?