Nu ii mai crescuse obrazul de la varsta de opt ani, iar dintii ii avea deformati. Toti colegii o ocoleau la scoala. Dupa patru ani de operatii, tanara s-a transformat complet! Nimeni nu a mai recunoscut-o cand a vazut-o

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 10:56

Ellie Jones si-a recapatat increderea in ea dupa ce medicii au reusit sa ii corecteze diformitatea pe care o avea la un obraz.

Fetita s-a nascut cu o boala care nu ii permitea cresterea oaselor din partea inferioara a fetei sa se dezvolte si erau mai mici decat ar fi trebuit sa fie.

Desi stia ca are nevoie si de mai multe lucruri de rezolvat la dentist, Ellie nu stia ca totul se intampla din cauza malformatiei congenitale de la fata cauzandu-i probleme in ce priveste alinierea dintilor.

Cand a mers sa isi puna aparat dentar pentru prima data, la varsta de 14 ani, medicul si-a dat seama ce se intampla cu ea.

In urmatorii sase ani, medicii s-au ocupat de transofrmarea lui Ellie. Prima operatie a avut-o la 16 ani. Ellie care are acum 20 de ani a dezvaluit ca a fost dureros, insa trebuia sa rezolve problema. O luna de zile a avut o dieta bazata doar pe lichide si nu a putut sa vorbeasca normal. Folosea scrisul pentru a se exprima. In ciuda problemelor, tanara a fost extrem de bucuroasa de rezultate.
"Ma simt increzatoare in mine si simt ca mi s-a schimbat intreaga viata." Ea viseaza sa devina fotograf.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.