Nu ii mai mergea geamul electric de la usa masinii, asa ca a decis sa desfaca portiera pentru a vedea care este problema. Cand a dat capacul jos a ramas blocat: uite ce a gasit in interiorul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:47

Cazul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare si a starnit controverse aprinse.

Totul a inceput in momentul in care un barbat a descoperit, in timp ce isi facea curat in masina, ca nu ii mai functiona geamul electric de la portiera din spate, de pe partea stanga.

Mirat, a inceput sa faca mai multe verificari, iar in cele din urma, negasind niciun raspuns pentru defectiune, s-a hotarat sa desfaca usa cu totul.

Nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a gasit in interiorul ei cateva pachete in care erau o suma destul de mare de bani.

Socat de cele intamplate, barbatul a postat imaginile pe internet si si-a intrebat prietenii ce sa faca cu banii.

Multi i-au spus ca este norocos si ca trebuie sa ii pastreze, altii i-au reamintit ca legea prevede depunerea lor la politie. Voi ce ati fi facut?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.