Nu intelegea de ce mereu isi gaseste lucrurile mutate de la locul lor, asa ca a decis sa puna o camera ascunsa, ca sa vada ce se petrece! E cutremurator ce facea colegul de apartament in baie, cu periuta ei de dinti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:43

Intotdeauna cand te muti cu chirie si imparti casa cu un necunoscut te supui unor riscuri.

Insa o tanara din Marea Britanie nu isi inchipuia ca avea sa traiasca o umilinta imensa, greu de conceput. Totul a inceput in momentul in care ea s-a instalat intr-un apartament alaturi de un barbat pe care nu il cunostea.

I-a placut foarte tare locul, deoarece fiecare camera avea propria baie, asa ca nu a stat pe ganduri si s-a instalat rapid. Doar ca, dupa cateva saptamani, observa in mod constant cand se intorcea acasa ca unele lucruri nu mai erau asezate asa cum le-a lasat.

Avea cateva banuieli, insa inainte de a face scandal a decis sa instaleze si o camera ascunsa, pentru a vedea ce se petrece. Cand s-a uitat pe inregistrari, a incremenit!

Colegul de apartament ii intra destul de des in camera si ii cotrobaia prin lucruri. Dar asta nu este tot! Omul intra in baie si, in repetate randuri, folosea periuta ei de dinti pentru a se scarpina in locurile intime.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acum fata este hotarata sa il confrunte si se gandeste sa faca si o plangere la politie.

Voi cum ati fi reactionat daca ati fi fost in locul ei? Iata si inregistrarea video: